[十月新番][鴨志田一 x 比村奇石] Just Because!

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
今集葉月跑出去果段
崩撚到

周經
屌你老母間垃圾公司

之前都唔覺有咁誇張
岩岩睇到果幕 笑到出聲

唔好睇作畫啦唉
最主要都係劇情

咁女主仲係咪鐘意男二 點解最尾個到咁鬼奇怪既 見到男主同女三一齊就問點解 定係女主一路都知男主鐘意佢

應該覺得奇怪姐

咁女主仲係咪鐘意男二 點解最尾個到咁鬼奇怪既 見到男主同女三一齊就問點解 定係女主一路都知男主鐘意佢

應該覺得奇怪姐

由在意變鐘意掛,忽然間
咁既話好老土

應該覺得奇怪姐

佢又話明白
都唔知日月白啲咩
集集都睇到胃痛

應該覺得奇怪姐

佢又話明白
都唔知日月白啲咩

有好感應該多過鍾意
係第4集女一都應該估到少少主角心意
呢家又見到佢同小官係埋一齊

應該覺得奇怪姐

由在意變鐘意掛,忽然間
咁既話好老土

媽呀 好撚複雜呀
應該真係奇怪姐
女主: 你唔係鍾意緊我架咩
咁上下啦

呢張又畫得幾靚

呢張又畫得幾靚

呢D又點同呢

應該覺得奇怪姐

由在意變鐘意掛,忽然間
咁既話好老土

媽呀 好撚複雜呀
應該真係奇怪姐
咁上下啦

應該係女主 上次感覺到男主鍾意自己
發覺自己忽略咗男主
加上今集還完擦膠 唔係開心而係放鬆
可能係冇想像中咁鍾意男二

今集尾個句日文 點解 我覺得係呷醋驚訝
[FF]
我覺得女主係開始對男主有feel同對男2冇feel
1.還擦膠代表女主想完左同男2既感情
2.女主同個fd講自己都唔知咩感覺 好似放鬆一口氣 代表開始對男2冇feel
3.女主見到男主同女三一齊個時露出左疑似失落/失望既表情
[/FF]
[FF]
2.女主同個fd講自己都唔知咩感覺 好似放鬆一口氣 代表開始對男2冇feel
[/FF]

其實鬆一口氣又唔代表d咩。。。。
明明女主係有野講,但又叫男主留低有咩用

應該覺得奇怪姐

由在意變鐘意掛,忽然間
咁既話好老土

媽呀 好撚複雜呀
應該真係奇怪姐
咁上下啦

應該係女主 上次感覺到男主鍾意自己
發覺自己忽略咗男主
加上今集還完擦膠 唔係開心而係放鬆
可能係冇想像中咁鍾意男二

今集尾個句日文 點解 我覺得係呷醋驚訝

呷醋就未必啦
話晒過左咁多年,好似上面咁講 話鍾意就鍾意
屌你咩鴨志田一
[FF]
[/FF]

係我表達得唔好
原句係 "可是那天後 就像做用作業一樣 很解脫"
[FF]
[/FF]

係我表達得唔好
原句係 "可是那天後 就像做作業一樣 很解脫"
唔記得講呢集個title係"Restart"
係男二同女二Restart
定係女主感情上Restart
定係both呢?
定係both呢?

睇title既話.......
男二restart左D咩
定係both呢?

睇title既話.......
男二restart左D咩

森川個答覆令佢有返動力
我係指男二同女二既關係restart
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞