[十月新番][鴨志田一 x 比村奇石] Just Because!

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
小愛樣但無巨乳覺得好怪

我都覺
睇唔慣

今次個個都好似得B左右
小愛樣但無巨乳覺得好怪

我都覺
睇唔慣

今次個個都好似得B左右

比村貧業
小愛樣但無巨乳覺得好怪

我都覺
睇唔慣

今次個個都好似得B左右

比村貧業

貧乳版小愛
小愛樣但無巨乳覺得好怪

我都覺
睇唔慣

今次個個都好似得B左右

比村貧業

貧乳版小愛

中三=小B
高三=小I???
超慢
希望結局唔好胃痛就得
我好鐘意睇D甜死人既愛情題材
不過感覺上呢套唔似
作畫崩、幀率低就唔好畫棒球啦
兩條友本身個形象一個頹J一個熱血青年,係要格硬整啲感性對白比佢兩個
散敍切入嘅地方唔知做乜,搞到個氣氛好淡,無哂故事性。
睇完覺得個監督唔掂,就算佢第一次做都失望
兩條友本身個形象一個頹J一個熱血青年,係要格硬整啲感性對白比佢兩個

最後打棒球果幕真係幾怪

最後打棒球果幕真係幾怪

捧球=熱血
捧球=熱血

就算退一步話佢只係開朗陽光,你要講感性野都要有契機,你幾時見過有人打陣球、見返個四年無聯絡嘅半個陌生人就惆悵?

例如果青嘅大老師開頭都係典型毒撚,發覺團子係佢救個隻狗嘅飼主之後先開始黎料;又或者冰菓開頭嘅里志都貌似好自在,但奉太郎一次次做到佢做唔到嘅野之後先見到佢會妒嫉同煩惱。
唔明 唔覺棒球個到有咩問題
捧球=熱血

就算退一步話佢只係開朗陽光,你要講感性野都要有契機,你幾時見過有人打陣球、見返個四年無聯絡嘅半個陌生人就惆悵?

例如果青嘅大老師開頭都係典型毒撚,發覺團子係佢救個隻狗嘅飼主之後先開始黎料;又或者冰菓開頭嘅里志都貌似好自在,但奉太郎一次次做到佢做唔到嘅野之後先見到佢會妒嫉同煩惱。

感性嘢啫係出緊credit講果啲?
第一集黎講算係唔錯 作畫黎講冇錢就係咁加減看吧
鴨田寫劇本點都要睇落去
btw第一集冇oped冇Nagi
捧球=熱血

感性嘢啫係出緊credit講果啲?

個天未黑,兩條友坐係到拎住兩罐汽水,整到懶係好似中年人對飲緊啤酒。無啦啦chok哂樣彈兩句“仲有聲,應該仲未走“、”我要去表白“就一去不返,剩返背影俾男主。現實世界人地只會當佢on9。

正常應該會有啲怕醜咁同男主講“我鍾意嘅人係管樂團入面,頭先聽到啲樂器嘅聲,佢應該未走“;”頭先打到全壘打而家應該有運行,你話我而家去表白好無?”之類先有啲青春嘅酸臭味。

個男主都好野,咁都可以扯到去打波個陣求起up嘅一句“許願”,幾秒就load到佢係為左令鍾意嘅人注意到佢而堅持練波咁“deep”嘅野。

至於棒球方面係講緊啲投球同揮棒過程啲frame癡埋一舊。投球個姿勢其實都畫得好柒,同月色真美入面跳舞嘅部份有得揮。
心諗做乜鳩
入去睇相機
棒球 相機 吹奏部
棒球 相機 吹奏部

貼吧見到有人劇透小說,原來啲關係亂到七彩
對呢種戀愛至上嘅題材好反感,三角戀以上根本就無探討嘅意義。
本身仲期望佢會係集中講高中臨緊畢業嘅遺憾同對前程嘅煩惱呢類野...
男主暗戀女主
女主暗戀男二,而呢件事得男主知
男二暗戀女二
女二暗戀男主
女三暗戀男主

本身仲期望佢會係集中講高中臨緊畢業嘅遺憾同對前程嘅煩惱呢類野...
男主暗戀女主
男二暗戀女二
女二暗戀男主
女三暗戀男主

唔係原創咩
男主暗戀女主
男二暗戀女二
女二暗戀男主
女三暗戀男主

唔係原創咩

係囉

記得係原創先想追
男主暗戀女主
男二暗戀女二
女二暗戀男主
女三暗戀男主

唔係原創咩

鴨志田一係《達文西》雜誌到連載緊小說版
男主暗戀女主
男二暗戀女二
女二暗戀男主
女三暗戀男主

唔係原創咩

本小說9月6先開始寫 你唔會同我講一個月寫完掛
男主暗戀女主
男二暗戀女二
女二暗戀男主
女三暗戀男主

唔係原創咩

本小說9月6先開始寫 你唔會同我講一個月寫完掛

而家小說出到第二章,個劇透只係提到幾個角色之間嘅關係,無提過最後變成點。有乜問題?

識日文嘅可以自己睇下
https://tieba.baidu.com/p/5363887967
https://tieba.baidu.com/p/5363966162
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞