[十月新番][鴨志田一 x 比村奇石] Just Because!

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
小宮

Dw你都係小宮派?
成個post都係小宮黨
女主爭氣啦

女主bitch嚟
成個post都係小宮黨
女主爭氣啦

女主黨
成個post都係小宮黨
女主爭氣啦

女主黨

如果女主對男主角有興趣之前插多段回憶或者再加段故事講佢同男主嘅故事就好好多
睇到有人咁講
男主也沒考上!!!總之瑛太拒絕了小宮
森川在情人節再拒絕一次相馬
相馬決定想辦法追上去,不然什麼都不可能
瑛太沒考上翠山
但夏目考上了上睿
小宮的攝影社被小宮兩個跟班其中一位保住了,
得獎作是小宮拍瑛太的照片時被拍下的照片。

森川。。。。撚狗咁撚

唔算啦
一開始佢冇好好理解相馬
一口拒絕
之後為左比翻個正正經經嘅答案佢
之後了解佢個人再拒絕佢

如果有留心畫面
泉做嘅模擬試題啱得多好多
點睇都係夏目衰考試

咁一定係男豬聰明過女豬架喎
雖然想男豬同女豬一齊,但又好心痛小宮
成個post都係小宮黨
女主爭氣啦

女主bitch嚟

有冇見過bitch會放棄自己考左嘅大學去報返隻兵讀嘅大學?
成個post都係小宮黨
女主爭氣啦

女主bitch嚟

有冇見過bitch會放棄自己考左嘅大學去報返隻兵讀嘅大學?

係真愛
日日都話夏目bitch收兵厭唔撚厭?
係唔係連個人物個心理描寫都唔識睇?

應該係
小宮

Dw你都係小宮派?

應該係

唔係小宮好就代表女主係bitch
女主都係好女仔

應該係

女主都係好女仔

係on9左d姐

應該係

女主都係好女仔

係on9左d姐

睇佢一路落嚟明白自己心意不知幾好睇
佢唔同其他人,佢係愛情呢方面仲係唔成熟
所以你地先會覺得佢收兵乜盛,冇諗過佢係連呢啲野都唔識

應該係

女主都係好女仔

係on9左d姐

真正收兵既明明係森川

應該係

女主都係好女仔

係on9左d姐

真正收兵既明明係森川

agger
係都要拒絕人2次
唔想咪是撚但囉
唔討厭女主,但想小宮贏
小宮呀

見到劇入面D景色就會諗起青春豬頭都係同一個取景地點
睇小說嗰時幻想嘅景象原來係咁

睇完小說有去google map睇下咩樣
等睇最後一集男一女一係同一間大學撞得返
女主贏硬
女主贏硬

男主要小宮
我要夏目

應該係

女主都係好女仔

係on9左d姐

真正收兵既明明係森川

agger
係都要拒絕人2次
唔想咪是撚但囉

係撚想收兵
小宮呀

見到劇入面D景色就會諗起青春豬頭都係同一個取景地點
睇小說嗰時幻想嘅景象原來係咁

睇完小說有去google map睇下咩樣

睇完just because有google過
七里浜同個海冇想象中咁浪漫

應該係

女主都係好女仔

係on9左d姐

收兵佢又冇嘅 佢都唔知男主對自己有野
不過單戀冇回報
諗一諗以前d野又對男主心動都唔知想點
仲要未對相馬講清楚嗰陣已經對小宮抱男主嗰下呷醋
同時鍾意兩個人 正臭雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞