[十月新番][鴨志田一 x 比村奇石] Just Because!

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
我寜願飲下人參雞湯都唔好咁崩
Btw 班架仔唔係咁諗
我寜願飲下人參雞湯都唔好咁崩
Btw 班架仔唔係咁諗

老老實實睇住啲位唔崩呢套野係真係唔錯
一晚追返2-6集

講真男二都幾煩膠,唔係好鍾意呢d完全冇神經o既男人
反而男一靜靜地做野呢款吸引好多

估最尾都係得男一女一做到一pair
男二同女二最多long d
女三唔係唔好,只係呢種角色都係似專注返初衷最後自己放棄成全返男女主角

其實作畫我覺得算差,呢套野d人好似就算笑都好似面癱咁,特別係女一女二
同tawawa比的確差好遠
呢集畫質最好
呢集畫質最好

....................
岩呀...........
仲有唔該下個禮拜啲質量好少少
俾多個禮拜仲可以整柒佢嘅話真係燒撚左間公司佢

望到個post 先醒起冇得睇

放棄啦,上個月監督先係twitter話由頭做過第8集嘅分鏡,而家套野做到幾多集都成問題
間野真係浪費原作同人設
一晚追返2-6集

講真男二都幾煩膠,唔係好鍾意呢d完全冇神經o既男人
反而男一靜靜地做野呢款吸引好多

估最尾都係得男一女一做到一pair
男二同女二最多long d
女三唔係唔好,只係呢種角色都係似專注返初衷最後自己放棄成全返男女主角

其實作畫我覺得算差,呢套野d人好似就算笑都好似面癱咁,特別係女一女二
同tawawa比的確差好遠

女三其實係唔會鍾意男主囉
作者整個女三係想幫男主做引導
一開始睇以為星期一的豐滿動畫化咗

???

時光倒流
今集d作畫勁
d人同景好係係真咁
今集d作畫勁
d人同景好係係真咁

真係估唔到間公司認真起嚟可以做得咁好

巴打你係上年返嚟?
今集d作畫勁
d人同景好係係真咁

所以下集咪要重製囉
今集d作畫勁
d人同景好係係真咁

所以下集咪要重製囉

巴打你係上年返嚟?

巴打衰咩
依套D作畫唔用madvr同SVP 補幀真係睇唔落去
依套D作畫唔用madvr同SVP 補幀真係睇唔落去

咩嚟
其實故仔好睇已經足夠
其實故仔好睇已經足夠

如果唔係一早棄左
其實故仔好睇已經足夠

如果唔係一早棄左

期待有女二係屋企切捲心菜煮飯既shot
其實故仔好睇已經足夠

如果唔係一早棄左

期待有女二係屋企切捲心菜煮飯既shot

男二同女二係埋一齊個時你荒冇得睇咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞