[十月新番][鴨志田一 x 比村奇石] Just Because!

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
其實小宮之外
其實早苗都好正
雖然出場好少
但完美樣貌加身材
睇到有人咁講
男主也沒考上!!!總之瑛太拒絕了小宮
森川在情人節再拒絕一次相馬
相馬決定想辦法追上去,不然什麼都不可能
瑛太沒考上翠山
但夏目考上了上睿
小宮的攝影社被小宮兩個跟班其中一位保住了,
得獎作是小宮拍瑛太的照片時被拍下的照片。

森川。。。。撚狗咁撚

係相馬ON99姐
熱血膠對住坐扭扭擰擰o既冰山多數都冇好結果

以為有機會 最後得個桔

又唔好信哂住....仲記得唔記得森川中意男主?

幾時有講?
其實小宮之外
其實早苗都好正
雖然出場好少
但完美樣貌加身材

黑長直
其實小宮之外
其實早苗都好正
雖然出場好少
但完美樣貌加身材

黑長直

成套動畫最正,沒有之一
日日都話夏目bitch收兵厭唔撚厭?
係唔係連個人物個心理描寫都唔識睇?

應該係

唔係小宮好就代表女主係bitch
女主都係好女仔

係on9左d姐

睇佢一路落嚟明白自己心意不知幾好睇
佢唔同其他人,佢係愛情呢方面仲係唔成熟
所以你地先會覺得佢收兵乜盛,冇諗過佢係連呢啲野都唔識

收兵佢又冇嘅 佢都唔知男主對自己有野
不過單戀冇回報
諗一諗以前d野又對男主心動都唔知想點
仲要未對相馬講清楚嗰陣已經對小宮抱男主嗰下呷醋
同時鍾意兩個人 正臭雞

抱個集已經同相馬講清楚同自己都放低左
睇到有人咁講
男主也沒考上!!!總之瑛太拒絕了小宮
森川在情人節再拒絕一次相馬
相馬決定想辦法追上去,不然什麼都不可能
瑛太沒考上翠山
但夏目考上了上睿
小宮的攝影社被小宮兩個跟班其中一位保住了,
得獎作是小宮拍瑛太的照片時被拍下的照片。

森川。。。。撚狗咁撚

係相馬ON99姐
熱血膠對住坐扭扭擰擰o既冰山多數都冇好結果

以為有機會 最後得個桔

又唔好信哂住....仲記得唔記得森川中意男主?

幾時有講?

bin夠未
日日都話夏目bitch收兵厭唔撚厭?
係唔係連個人物個心理描寫都唔識睇?

應該係

女主都係好女仔

係on9左d姐

不過單戀冇回報
同時鍾意兩個人 正臭雞

重睇啦

應該係

女主都係好女仔

係on9左d姐

不過單戀冇回報
同時鍾意兩個人 正臭雞

重睇啦

之前比返嚿擦膠就已經放低咗啦
佢今集仲要講明咗有一個真正中意嘅人
邊個再黑夏目bb
我就同邊個隻揪
邊個再黑夏目bb
我就同邊個隻揪

小宮屌打佢
邊個再黑夏目bb
我就同邊個隻揪

gun
邊個再黑夏目bb
我就同邊個隻揪

邊個再黑夏目bb
我就同邊個隻揪

邊個再黑夏目bb
我就同邊個隻揪

小宮屌打佢

小宮係好…
但係睇到今集發覺夏目bb先係最正
邊個再黑夏目bb
我就同邊個隻揪

小宮屌打佢

小宮係好…

起雙飛
邊個再黑夏目bb
我就同邊個隻揪

小宮屌打佢

小宮係好…

起雙飛

不了
夏目點睇都會發下港女脾氣嘅人嚟
小宮係好正
不過注定要輸
小宮係好正
不過注定要輸

泉鍾意左夏目咁多年,小官只係出現左一陣,點會無啦啦突然鍾意佢
小宮冇一樣野差過夏目
夏目冇一樣野好過小宮
我都已經廢事黑夏目
夏目係 係公廁

小宮

女主都係好女仔

係on9左d姐

不過單戀冇回報
同時鍾意兩個人 正臭雞

重睇啦

之前比返嚿擦膠就已經放低咗啦
佢今集仲要講明咗有一個真正中意嘅人

sor lo記錯 重睇先
小宮係好正
不過注定要輸

泉鍾意左夏目咁多年,小官只係出現左一陣,點會無啦啦突然鍾意佢

呢個真
前幾集嘅鋪排都講到明泉對佢念念不忘

睇嚟小宮真係冇希望
夏目係 係公廁

小宮

you係唔好好打
me係mk等你
小宮係好正
不過注定要輸

呢個真
前幾集嘅鋪排都講到明泉對佢念念不忘

睇嚟小宮真係冇希望

未必架,一個對你咁好係身邊,泉都開始怕羞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞