[十月新番][鴨志田一 x 比村奇石] Just Because!

1001 回覆
26 Like 8 Dislike

之前都唔覺有咁誇張
岩岩睇到果幕 笑到出聲

今集明明係高潮
俾果一幕搞到出晒戲
崩點會冇影響

原地跑步

畫唔到景深
搞到變原地跑

cls 明明果幕咁正經 見到原地跑真係.........

老實講個幕真係好笑

即刻諗起

屌有冇人cap gif

呢張起碼有郁唔係原地跑先
原來係gamers間野..唔撚怪得

仲崩撚過gamers果陣

呢間野真係世界級 頭兩套季番就搞臭個朵

呢間野真係世界級 頭兩套季番就搞臭個朵

今季最鍾意呢套
偏偏搞到咁柒
作畫仲衰過A-1
明明已經唔係動作片
作畫仲衰過A-1
明明已經唔係動作片

新公司仲要咁樣搞臭自己個名
作畫仲衰過A-1
明明已經唔係動作片

扮明西價請唔到晝師啦
作畫仲衰過A-1
明明已經唔係動作片

扮明西價請唔到晝師啦

廢話d講,新番愈黎愈多
根本度度都唔夠人用
家下咁叫好過外判比中韓公司
作畫仲衰過A-1
明明已經唔係動作片

扮明西價請唔到晝師啦

廢話d講,新番愈黎愈多
根本度度都唔夠人用

明明咁大需求 但係人工都係咁低
作畫仲衰過A-1
明明已經唔係動作片

扮明西價請唔到晝師啦

廢話d講,新番愈黎愈多
根本度度都唔夠人用

因為動畫賺唔到錢
作畫仲衰過A-1
明明已經唔係動作片

扮明西價請唔到晝師啦

廢話d講,新番愈黎愈多
根本度度都唔夠人用

因為動畫賺唔到錢

賺完上面分,動畫公司得budget錢,冇多冇少
作畫仲衰過A-1
明明已經唔係動作片

扮明西價請唔到晝師啦

廢話d講,新番愈黎愈多
根本度度都唔夠人用

因為動畫賺唔到錢

錢就一定比足 但點用就唔知了
尤其呢D新公司管理上一定冇乜效率
D錢浪費晒
呢套講啲青少年戀愛嘅誤會,錯摸真係好撚正
劇情推進合理唔會有大暴走之餘啲細節位又表達到角色嘅感情
男主角第一次見返女主角要扮到好自然咁反而顯得唔自然俾女主角以為唔認得佢
男主角下定決心嬴左就去馬結果又俾男二打左全壘打,然後俾相機妹捕捉到佢個失落嘅背影
呢套講啲青少年戀愛嘅誤會,錯摸真係好撚正
劇情推進合理唔會有大暴走之餘啲細節位又表達到角色嘅感情
男主角第一次見返女主角要扮到好自然咁反而顯得唔自然俾女主角以為唔認得佢
男主角下定決心嬴左就去馬結果又俾男二打左全壘打,然後俾相機妹捕捉到佢個失落嘅背影

其實真係幾好睇
但可惜…
劇本同音樂真係幾鐘意
不過作畫個到就...

扮明西價請唔到晝師啦

廢話d講,新番愈黎愈多
根本度度都唔夠人用

因為動畫賺唔到錢

D錢浪費晒

論間公司衰嘅話
IMS排第一 哩間公司最多排第二
Ims力作 我要成為雙馬尾 天降最後劇場版 約會大作戰第二期

睇到約戰二期都知咩事

廢話d講,新番愈黎愈多
根本度度都唔夠人用

因為動畫賺唔到錢

D錢浪費晒

論間公司衰嘅話
Ims力作 我要成為雙馬尾 天降最後劇場版 約會大作戰第二期

睇到約戰二期都知咩事

原來我要成為雙馬尾係佢整㗎
究竟過咗咁耐仲保持到水準
定係一d進步都無

因為動畫賺唔到錢

D錢浪費晒

論間公司衰嘅話

睇到約戰二期都知咩事

定係一d進步都無

d新人晝師做幾年見到無前景9成都走,keep唔到有經驗既人,你估真係做奴隸咩

因為動畫賺唔到錢

D錢浪費晒

論間公司衰嘅話

睇到約戰二期都知咩事

定係一d進步都無

d新人晝師做幾年見到無前景9成都走,keep唔到有經驗既人,你估真係做奴隸咩

係畫 (中一8) 師,睇到隻眼好痛
睇完今集我終於忍唔住走去wiki睇下呢間動畫公司咩料
我屌你老母原來比村之前套星期一的豐滿都係呢間做動畫
仆你個街點撚解大家都係比村,兩套作畫可以咁撚大分別

因為tawawa 一集得5分鐘囉

因為tawawa 一集得5分鐘囉

如果5分鐘都崩。。。執柒左佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞