[十月新番][鴨志田一 x 比村奇石] Just Because!

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
小宮係好正
不過注定要輸

泉鍾意左夏目咁多年,小官只係出現左一陣,點會無啦啦突然鍾意佢

呢個真
前幾集嘅鋪排都講到明泉對佢念念不忘

睇嚟小宮真係冇希望

未必架,一個對你咁好係身邊,泉都開始怕羞

大學都考埋同一間真係諗唔到點輸 btw小宮真係好正 唔想佢做炮灰

以男主既角度睇,明知女豬鐘意既唔係佢,即使係咁再加上轉左校3年冇見過面,宜家仲要有推薦都放棄,考夏目間大學。為左段冇可能(男主宜家未知夏目已經放低左)既戀情做咁多野。如果唔係上帝視角,最令人心痛其實係佢
以男主既角度睇,明知女豬鐘意既唔係佢,即使係咁再加上轉左校3年冇見過面,宜家仲要有推薦都放棄,考夏目間大學。為左段冇可能(男主宜家未知夏目已經放低左)既戀情做咁多野。如果唔係上帝視角,最令人心痛其實係佢

我諗唔洗放棄推薦都考得既
不過陣間兩個都考到但係又唔知對方考左就尷尬
夏目
夏目

男主考上左翠山
女主考唔上上叡
但本身女主又棄左翠山所以冇u讀 就咁擦肩而過
跟住小宮下一年再考翠山 然後同男主修成正果
小宮會戰勝歸來

新wallpaper

新wallpaper

識貨

新wallpaper

識貨

整走舊膠擦啦

屌你老母連版繪都崩 夏目變撚左個肥婆

套和服 好靚

套和服就正

笑4

斬撚左對手佢啦屌
粗重野等我嚟
你地唔要,我要
唔係比村奇石四隻字
我相信哩個post啲留言會少一半

都唔係既 呢類情感野幾好睇既
小宮呢個角色都吸引到唔少人
你睇下d留言就知
唔係比村奇石四隻字

你確定係比村奇石
唔係比村奇石四隻字

當初佢講有呢個企劃個時的確係
呢家真係鍾意睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞