[十月新番][鴨志田一 x 比村奇石] Just Because!

1001 回覆
26 Like 8 Dislike

大家平時係咪飛哂op
點解多左兩本野都好似無乜人理咁

發覺呢套劇入面成日係ed同op插啲野落去

睇小說咪得
強國好似有人譯哂
我唔小心禁到最尾睇到小小結局

大家平時係咪飛哂op

睇小說咪得
強國好似有人譯哂
我唔小心禁到最尾睇到小小結局

堅持唔睇
Feel到係所有人bad end
其實我覺得男二同森川果對都好慘

大家平時係咪飛哂op

我一路聽一路玩krr

大家平時係咪飛哂op

我有講, 不過無人理

擺到咁夏目唔會衰收尾吓話

好頭好尾啦
算係咁

大家平時係咪飛哂op

我一路聽一路玩krr

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎
幫陽斗計埋過黎見面要幾多交通費
我發覺呢個作者好鍾意作埋D好好既女二出黎然後虐佢
七海

理性討論
以男主個格冇咩可能同真白永遠一齊
一個天才,一個凡人
之後男主一定因為自悲而出事
比我一定要七海

好難講
空太明顯係勇於挑戰難度嘅人

我淨係有睇動啦
所以我係動畫角度去討論
男主係勇於挑戰
不過佢比人覺得有啲唔肯明白自己才能嘅極限去到邊

諗起好似有個漫畫家講過
自己做到漫畫家不過係因為自己比其他人不懂得放棄而已

佢比我覺得係有勇無謀唔識放手

咁我諗你真係要睇下小說
睇下空太係點樣重新振作起

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

聽到果幾萬yen

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

聽到果幾萬yen

我初初睇第一下諗起六弄咖啡館
之後呢2條女有d相似

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
等到佢大學生活安定落嚟之後再交往
呢句睇到一頭霧水
大學生活安定落嚟之後咪一樣係long d
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

聽到果幾萬yen

識幫男方慳錢嘅好女仔
陽斗真係好眼光

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

記得好似講過佢會返嚟
不過呢part聽落真係好有收兵feel

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

咁去個唔熟嘅環境讀書的確好麻煩
我覺得佢呢度係突出佢為人設想(賢妻)果部分

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

人妻屬性

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

男豬搬去同佢住加返工咪得lo(好似係)
呢種無答過既答覆好辛苦

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

人妻屬性

女一就港女(少量)屬性
女二就人妻屬性

女三就陽光屬性

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

男豬搬去同佢住加男豬搬去同佢住加返工咪得lo(好似係)返工咪得lo(好似係)
呢種無答過既答覆好辛苦

咁樣好似咁辛苦

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

呢種無答過既答覆好辛苦

森川講過讀完書會返黎耕田
唔通到時又叫陽斗搬返黎咩

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

男豬搬去同佢住加男豬搬去同佢住加返工咪得lo(好似係)返工咪得lo(好似係)
呢種無答過既答覆好辛苦

咁樣好似咁辛苦

森川肯定唔會俾佢咁做啦

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

呢種無答過既答覆好辛苦

講就咁講啫
如果識到個好男人可能會改變主意
反正仲有兩個細佬
繼承家業唔係問題

好頭好尾啦
算係咁

森川都係個好女仔黎

不過又加多句咩
呢句睇到一頭霧水
交通費咪一樣係咁貴

感覺好有收兵feel

呢種無答過既答覆好辛苦

講就咁講啫
如果識到個好男人可能會改變主意
反正仲有兩個細佬
繼承家業唔係問題

唔駛驚陽斗行舅仔政策有優勢
七海

理性討論
一個天才,一個凡人
比我一定要七海

啱呀

成個櫻花莊唯二既普通人明明係最襯
真白好聽D叫pure,唔好聽根本係弱智
反而七海同埋男豬先叫做正常人
另外果3個外星人黎既

其實有冇人會鍾意真白呢個弱智妹
正常人都會揀七海啦
但係而家夏目同小宮就好難揀
七海

理性討論
一個天才,一個凡人
比我一定要七海

啱呀

成個櫻花莊唯二既普通人明明係最襯
真白好聽D叫pure,唔好聽根本係弱智
反而七海同埋男豬先叫做正常人
另外果3個外星人黎既

其實有冇人會鍾意真白呢個弱智妹
正常人都會揀七海啦
但係而家夏目同小宮就好難揀

真白又白又滑又好抱

男主望第一眼已經分左勝負
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞