[十月新番][鴨志田一 x 比村奇石] Just Because!

1001 回覆
26 Like 8 Dislike
依套D作畫唔用madvr同SVP 補幀真係睇唔落去

咩嚟

madvr係以提升畫質為目標嘅renderer
svp係補幀軟件可以提升影片到60fps
其實故仔好睇已經足夠

如果唔係一早棄左

期待有女二係屋企切捲心菜煮飯既shot

同心圓椰菜重出江湖?
其實故仔好睇已經足夠

如果唔係一早棄左

同心圓椰菜重出江湖?

唔好呀屌

咩嚟

係唔係要dl套片落嚟先用到點定

咩嚟

係唔係要dl套片落嚟先用到點定

只要你有方法係mpc-hc, pot player依D player上面播到段片
無論係down左落黎定係stream都用到
晒左個故仔,搵第二間重做得唔得
今集d作畫勁
d人同景好係係真咁

呢間公司上季做套電玩咖d 畫都唔差 係呢套咁垃圾

GAMERS都叫唔差 崩到仆街wo
今集d作畫勁
d人同景好係係真咁

呢間公司上季做套電玩咖d 畫都唔差 係呢套咁垃圾

唔撚係掛 gamers崩得好誇張wor
今集咁搞一搞...又要cut咁D我地最想睇既劇情...
其實故仔好睇已經足夠

如果唔係一早棄左

同心圓椰菜重出江湖?

自從呢單野之後個個畫菜畫到好鬼認真
其實故仔好睇已經足夠

如果唔係一早棄左

同心圓椰菜重出江湖?

用個哈囉當係菜係過份左嘅
其實故仔好睇已經足夠

如果唔係一早棄左

同心圓椰菜重出江湖?

結果引起用卷心菜去評價動畫嘅熱潮
其實故仔好睇已經足夠

如果唔係一早棄左

同心圓椰菜重出江湖?

結果引起用卷心菜去評價動畫嘅熱潮

呢舊野簡單冇眼睇
點仆街
本來係咪比本notes女一架
女三又黎搞破壞

你細心啲睇
個份野係入學申請嚟
瑛太已經保送一間唔錯嘅大學,但係佢寧願放棄保送都希望同夏目讀同一間大學
btw op個個seed係唔係死左
點仆街
本來係咪比本notes女一架
女三又黎搞破壞

你細心啲睇
個份野係入學申請嚟
瑛太已經保送一間唔錯嘅大學,但係佢寧願放棄保送都希望同夏目讀同一間大學

唔禁停黎睇真係唔會知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞