【颱風追擊】1716號 瑪娃 MAWAR(18W)+ 1715號 珊瑚 SANVU(17W)#2

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
Hko每小時定位

0220 T1
0300 21.2N 117.9E W0.1
0400 21.2N 117.8E W0.1
0500 21.2N 117.5E W0.3
0600 21.3N 117.5E N0.1
0700 21.3N 117.4E W0.1
0800 21.3N 117.3E W0.1
0900 21.3N 117.3E STNR
1000 21.3N 117.2E W0.1
1100 21.3N 117.2E STNR
1200 21.3N 117.1E W0.1
1300 21.3N 117.1E STNR
1400 21.3N 117.1E STNR
1500 21.4N 117.0E N0.1 W0.1
1600 21.5N 117.0E N0.1
1700 21.5N 117.0E STNR
1800-2100 21.5N 117.0E STNR
2200 21.5N 117.0E STNR
2300 21.6N 117.1E N0.1 E0.1

0000 21.7N 117.1E N0.1
0100 21.7N 117.1E STNR
過去十二個鐘八個 STNR
西馬侖嘅感覺
西馬侖嘅感覺

西馬侖係深秋
依家係初秋
西馬侖嘅感覺

西馬侖係深秋
依家係初秋

都喺反高潮完場
停咁耐隻淫娃中心風力先得90kph,晏晝仲有人當佢韋爵爺二世咁J
停咁耐隻淫娃中心風力先得90kph,晏晝仲有人當佢韋爵爺二世咁J

CDO 都無
點增強呀
其實佢同人一樣企得耐郁兩步係人都會架啦

北果0.1 西果0.1

其實佢只係唸緊去邊度遮

唔代表咩啦

來來去去都係果個位附近

平時唸野唸到入神都會行黎行去啦

有巴打話水溫低咗
咁樣增強唔到是常識吧
同埋天鴿帕卡都搶走好多南海能量
天鴿

瑪娃

天鴿

瑪娃

同一個位差咁多
天鴿

瑪娃

同一個位差咁多

瑪娃好醜樣
天鴿

瑪娃

點解淫娃咁廢
CMA W0.1
個風轉咗三次90度

無啦啦圍左一圈
個風轉咗三次90度

想點呀女人
開始覺得個風有啲煩
天鴿

瑪娃

點解淫娃咁廢

比你班契弟扑到攰
珊瑚好似靚仔翻啲
HKO W0.1
HKO W0.1

假希望
CMA W0.1

想問下CMA都有雷達睇到個風既中心位置
點解都仲要追定位?

因為真係有向西微移
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞