【颱風追擊】1716號 瑪娃 MAWAR(18W)+ 1715號 珊瑚 SANVU(17W)#2

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
Hko每小時定位

0200 21.2N 118.0E
0220 T1
0300 21.2N 117.9E W0.1
0400 21.2N 117.8E W0.1
0500 21.2N 117.5E W0.3
0600 21.3N 117.5E N0.1
0700 21.3N 117.4E W0.1
0800 21.3N 117.3E W0.1
0900 21.3N 117.3E STNR
1000 21.3N 117.2E W0.1
1100 21.3N 117.2E STNR
1200 21.3N 117.1E W0.1
1300 21.3N 117.1E STNR
1400 21.3N 117.1E STNR
1500 21.4N 117.0E N0.1 W0.1
1600 21.5N 117.0E N0.1
1700 21.5N 117.0E STNR
1800 21.5N 117.0E STNR
1900 21.5N 117.0E STNR
2000 21.5N 117.0E STNR

我屌....快撚D啦好嗎

點解咁想佢快
天文台又話聽日朝早唔會掛三號一時又話星期日八號,一時又話唔掛,比佢玩撚死

乜撚野星期日八號
天文台又話聽日朝早唔會掛三號一時又話星期日八號,一時又話唔掛,比佢玩撚死

天文台幾時講講星期日8號?

乜撚野星期日八號

天文台幾時講過星期日會8 號 ?
😭星期一唔好打風呀,我唔想冇左個Visit

乜撚野星期日八號

星期日好似3號喎

天文台個日曆話

韋爺

毒果話吓嗎
最好成晚stnr

麗質郁少少w其實好d
最好成晚stnr

郁少少w其實好d
最好成晚stnr

郁少少w其實好d

平西慢慢行

唔通拖到星期一都未行
你一係停到星期一晚先郁 一係郁快啲

上個禮拜

明明星期日3號
你一係停到星期一晚先郁 一係郁快啲

有冇可能停咁耐?

韋爺

如果路徑翻炒韋爺係未會變直襲

上個禮拜

明明星期日3號

天文台又話不大

上個禮拜

明明星期日3號

天文台又話不大

聽日係咪3號到天文台話事架咩?

上個禮拜

明明星期日3號

天文台又話不大

天文台月曆寫明星期日3號喎

上個禮拜

明明星期日3號

天文台又話不大

聽日係咪3號到天文台話事架咩?

上帝琴日報夢比我, 聽日三號.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞