【颱風追擊】1716號 瑪娃 MAWAR(18W)+ 1715號 珊瑚 SANVU(17W)#2

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
乜都唔識
入黎想問下各位聽日大唔大機會掛3號?
因為聽日有活動想預下會唔會cancel

過去數小時瑪娃移動相當緩慢。按照現時預測路徑,瑪娃於今晚至星期日早上與香港保持一定距離。星期日早上改發三號強風信號的機會不大。

唔該哂答得好詳盡

未來幾個鐘機構應該有機會將定位向東北方調整一下。

幾精彩 珊瑚動向

東太平洋又有新活動

東太 西太

邊樹睇到東太

東太

咁都有得笑
真心好奇問,點解佢可以慢到禁,有無人解釋到?

利申:天文學白痴,因為近排好多風所以好奇同比西女人吸引左。

首先天文係觀星既
之後佢唔行係因為無引導氣流

係咪要睇地球距離太陽幾遠 地球表面溫度越 厚積雲會越高同越大舊
仲要計下月球引力

只係學好少 atmosphere 知點解有雲 有雨
但完全唔知點樣推測 我真心覺得做天文既人好勁

天文同有雲 有雨無關wor
天文同太空既野先有關
乜都唔識
入黎想問下各位聽日大唔大機會掛3號?
因為聽日有活動想預下會唔會cancel

過去數小時瑪娃移動相當緩慢。按照現時預測路徑,瑪娃於今晚至星期日早上與香港保持一定距離。星期日早上改發三號強風信號的機會不大。

唔該哂答得好詳盡

唔使客氣
聽日會行山 應該冇問題?

完全唔建議1號風球下行山

最多都係死, 其實無咩問題

首先天文係觀星既

係咪要睇地球距離太陽幾遠 地球表面溫度越 厚積雲會越高同越大舊
仲要計下月球引力

天文同太空既野先有關

好神奇

睇黎你仲係唔明自己搞錯左天文同氣象
天文台有冇話之後重會有幾多個風?

首先天文係觀星既

仲要計下月球引力

天文同太空既野先有關

好神奇

敢問火星天氣屬於天文定氣象

天文入面既氣象

天文台冇水晶球

首先天文係觀星既

仲要計下月球引力

天文同太空既野先有關

好神奇

天文入面既氣象

火星既地質呢?

天文入面既地理

天文台冇水晶球

馬交有

好似係鬼仔嚟喎

中心風力禁廢幾

咁睇上到北緯21.8

天文同太空既野先有關

好神奇

天文入面既氣象

火星既地質呢?

天文入面既地理

太空垃圾呢?

天文入面既環保
聽日會行山 應該冇問題?

完全唔建議1號風球下行山

最多都係死, 其實無咩問題

自己死好,唔好要人冒險去救
市長食左過期春藥

咁睇上到北緯21.8

北到去北韓

北極
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞