【颱風追擊】1716號 瑪娃 MAWAR(18W)+ 1715號 珊瑚 SANVU(17W)#2

1001 回覆
23 Like 2 Dislike

and

即係最上係最廢 最下係最強?

睇雲頂就係

雲頂溫度越低 一般嚟講越強

宜家佢W+CMG都唔係好垃圾姐

係垃圾

低CDG一級都係垃圾 ?

W環呢問題係
無知一問 聽日有冇機會3號波

and

睇雲頂就係

要有eye至分析到喎 依家根本用唔到w+cmg分析 w+cmg意思係隻眼溫度係w 外面要有超過0.5經緯度大小嘅cmg對流環繞

用到 唔太準咁解

有無網站可以了解多D "W+CMG "

我都係得個表可以話你知係咩黎

可唔可以要個表 我係呢方面零認識
希望可以自學一下

and

睇雲頂就係

要有eye至分析到喎 依家根本用唔到w+cmg分析 w+cmg意思係隻眼溫度係w 外面要有超過0.5經緯度大小嘅cmg對流環繞

咁係唔係出左眼先好用德法分析呢?
德法真係好複雜
無知一問 聽日有冇機會3號波

聽日3號
下星期5一定8號
下星期5一定8號

講到悶
下星期5一定8號

講到悶

點解可以有咁多依啲人
下星期5一定8號

講到悶

點解可以有咁多依啲人

第一次已經唔好笑
而家仲講呢個所謂笑話就真條
聽日會行山 應該冇問題?
下星期5一定8號

講到悶

點解可以有咁多依啲人

第一次已經唔好笑
而家仲講呢個所謂笑話就真係

下星期5一定8號

講到悶

點解可以有咁多依啲人

第一次已經唔好笑
而家仲講呢個所謂笑話就真條

其實我講緊, 點解可以有咁多 衝入嚟問掛唔掛幾號幾號嘅人

完全唔建議1號風球下行山

會中暑你信唔信
Hko每小時定位

0200 21.2N 118.0E
0220 T1
0300 21.2N 117.9E W0.1
0400 21.2N 117.8E W0.1
0500 21.2N 117.5E W0.3
0600 21.3N 117.5E N0.1
0700 21.3N 117.4E W0.1
0800 21.3N 117.3E W0.1
0900 21.3N 117.3E STNR
1000 21.3N 117.2E W0.1
1100 21.3N 117.2E STNR
1200 21.3N 117.1E W0.1
1300 21.3N 117.1E STNR
1400 21.3N 117.1E STNR
1500 21.4N 117.0E N0.1 W0.1
1600 21.5N 117.0E N0.1
1700 21.5N 117.0E STNR
1800 21.5N 117.0E STNR
1900 21.5N 117.0E STNR
2000 21.5N 117.0E STNR
2100 21.5N 117.0E STNR
Hko每小時定位

0200 21.2N 118.0E
0220 T1
0300 21.2N 117.9E W0.1
0400 21.2N 117.8E W0.1
0500 21.2N 117.5E W0.3
0600 21.3N 117.5E N0.1
0700 21.3N 117.4E W0.1
0800 21.3N 117.3E W0.1
0900 21.3N 117.3E STNR
1000 21.3N 117.2E W0.1
1100 21.3N 117.2E STNR
1200 21.3N 117.1E W0.1
1300 21.3N 117.1E STNR
1400 21.3N 117.1E STNR
1500 21.4N 117.0E N0.1 W0.1
1600 21.5N 117.0E N0.1
1700 21.5N 117.0E STNR
1800 21.5N 117.0E STNR
1900 21.5N 117.0E STNR
2000 21.5N 117.0E STNR
2100 21.5N 117.0E STNR

停到幾時
其實個gag已經講到好爛
咩聽日一定係3號 禮拜五8號
班人係咪以為自己仲好幽默

對住班衝入嚟問掛唔掛幾號嘅人嘅一貫答法嚟 唔係用嚟幽默
五連STNR

會中暑你信唔信

今日已經焗到嘔,行平路都想暈,仲行山,真係咁想坐直升機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞