【颱風追擊】1716號 瑪娃 MAWAR(18W)+ 1715號 珊瑚 SANVU(17W)#2

1001 回覆
23 Like 2 Dislike
Hko每小時定位

0200 21.2N 118.0E
0220 T1
0300 21.2N 117.9E W0.1
0400 21.2N 117.8E W0.1
0500 21.2N 117.5E W0.3
0600 21.3N 117.5E N0.1
0700 21.3N 117.4E W0.1
0800 21.3N 117.3E W0.1
0900 21.3N 117.3E STNR
1000 21.3N 117.2E W0.1
1100 21.3N 117.2E STNR
1200 21.3N 117.1E W0.1
1300 21.3N 117.1E STNR
1400 21.3N 117.1E STNR
1500 21.4N 117.0E N0.1 W0.1
1600 21.5N 117.0E N0.1
1700 21.5N 117.0E STNR
1800 21.5N 117.0E STNR
1900 21.5N 117.0E STNR
2000 21.5N 117.0E STNR
2100 21.5N 117.0E STNR
2200 21.5N 117.0E STNR

仲未肯行
六連STNR
Hko每小時定位

0200 21.2N 118.0E
0220 T1
0300 21.2N 117.9E W0.1
0400 21.2N 117.8E W0.1
0500 21.2N 117.5E W0.3
0600 21.3N 117.5E N0.1
0700 21.3N 117.4E W0.1
0800 21.3N 117.3E W0.1
0900 21.3N 117.3E STNR
1000 21.3N 117.2E W0.1
1100 21.3N 117.2E STNR
1200 21.3N 117.1E W0.1
1300 21.3N 117.1E STNR
1400 21.3N 117.1E STNR
1500 21.4N 117.0E N0.1 W0.1
1600 21.5N 117.0E N0.1
1700 21.5N 117.0E STNR
1800 21.5N 117.0E STNR
1900 21.5N 117.0E STNR
2000 21.5N 117.0E STNR
2100 21.5N 117.0E STNR
2200 21.5N 117.0E STNR

企定定係到

等副鳩全面進場
有無人有KMA睇副高條link

http://web.kma.go.kr/repositary/image/cht/img/up50_2017090212.png

12未有,睇00

http://web.kma.go.kr/repositary/image/cht/img/up50_2017090200.png

可唔可以教我點由主頁入 成日都唔記得
副高
留名十連STNR
其實以前有冇風幾個鐘都無郁過
佢腳仔軟未

約克 韋爺
行啦死八婆老女人

對上隻鹿 係日本海兜來兜去
其實個gag已經講到好爛
咩聽日一定係3號 禮拜五8號
班人係咪以為自己仲好幽默

真係好煩 樓上又有幾個
我明你地覺得成日問會唔會3號8號既人好煩
但你唔理佢/派粒膠咪算 何苦成日拎d十年爛gag出黎 你唔嫌爛我都打冷震

搞呢個gag既目的唔係為搞笑,而係要串d問幾號波既人。
同屌表情撚/5p字既意義一樣,係一個傳統。
副高最快幾時西伸到?
含啦瑪娃
慢慢黎
星期一靠你

幾精彩 珊瑚動向

東太平洋又有新活動
今年珠江口發力

幾精彩 珊瑚動向

東太平洋又有新活動

啲風暴可以形式幾多個

幾精彩 珊瑚動向

東太平洋又有新活動

啲風暴可以形成幾多個
其實個gag已經講到好爛
咩聽日一定係3號 禮拜五8號
班人係咪以為自己仲好幽默

真係好煩 樓上又有幾個
我明你地覺得成日問會唔會3號8號既人好煩
但你唔理佢/派粒膠咪算 何苦成日拎d十年爛gag出黎 你唔嫌爛我都打冷震

搞呢個gag既目的唔係為搞笑,而係要串d問幾號波既人。
同屌表情撚/5p字既意義一樣,係一個傳統。

唔使再問啦
過去數小時瑪娃移動相當緩慢。按照現時預測路徑,瑪娃於今晚至星期日早上與香港保持一定距離。星期日早上改發三號強風信號的機會不大。
似唔似海馬
似唔似海馬

呢個好玩好多
似唔似海馬

呢個好玩好多

呢個慢d 副高西伸 可能會一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞