[月經] iOS集中討論區 (266) iPad mini 7 A17 Pro

216 回覆
1 Like 1 Dislike
用唔足你嗰款iPhone個上限就係慢
例如Qi2同埋舊MagSafe得15W,俾16pm就係慢,但15或更舊就係上限最快
抄就預撚咗
Siri彩虹圈畫面,連某wallpaper都係Mac Sierra wallpaper

估唔到airdrop都抄到啫, Android友唔使再俾人排斥
咁怪唔得同一塊版,我用11pro 無事
呢個係2嚟㗎喇
你當佢係iPad mini咁樣嘅做法 隔幾年先update 下
仲要係up啲芝麻綠豆嘅嘢

利申 AirPods Max死忠 本身期望佢有大upgrade 點知
我覺得遲啲應該會有software update 嘅
不過真係好on9
同你一樣剩係中意銀色
starlight 雖然都靚 但係成set銀嘅時候就想買銀
我純粹覺得銀色最普通
比較簡單啲 易襯衫啲

我知道黑色都好簡單 但係就係唔鍾意黑色
所以而家諗緊買唔買返一代
會唔會好戇鳩?冇usb
唔好啦 lightning 真係不了
我諗好多人都想盡量搵走曬啲lightning 嘢
我而家係得AirPods Max同埋用嚟播歌嘅iPhone SE 1 係用緊lightning
如果遲啲佢出3我都會換

如果你未買嘅就直接買2 啦
Starlight 睇過實物都靚架
要舊機拎
唔該晒師兄
我依家都係得個Airpods pro用緊lightning

我依家頭選藍
其次星光
等陣落去門市睇下再決定

點都買咗先 驚等一等又4年
請問點寫?
我估佢有機會同airpods pro 下年一齊再更新嘅
話晒佢而家晶片同功能都仲差過airpods pro 2
如果你本身首選銀色嘅話就唔好揀其他顏色 會後悔
唔係話其他顏色唔靚 純粹成件事唔同咗
我覺得唔會喇
不如拎錢買AirPods Pro加Sony WH1000XM5算啦
我都諗過買同等咗好撚耐AirPods Max
但4年換個USBC加色就誠意欠奉

連粒Chip都唔換啊。科技界嚟講過時

當然有多餘錢可以買
前一排中咗六合彩三獎想去買返隻,俾人屌一屌取消個念頭
Xm5我唔要啦 身邊個個都係
多過公廁呀係
我去睇下新色先啦
唔啱就買個airpods4算了
依家個airpods pro用咗幾年都冇乜大問題
係麻麻地入耳同airpods max真係好撚靚
見到部部入問級產品都有 8gb ram,就覺得 iphone 16 pro 系唔可以好似以往咁用咁多年都唔lag, 越諗越唔想買住
巴打咁樂觀
乜唔係插一插人腦咩?
諗多咗啦,要另外裝app㗎
9月12下架
可能dev ac未cut所以你仲restore到
而家應該dev ac都冇埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞