[月經] iOS集中討論區 (266) iPad mini 7 A17 Pro

530 回覆
1 Like 1 Dislike
How much ?
想問外國版iPhone喺香港用唔用到ChatGPT?
一日未出一日都冇人知
屋企有人買嘅
iphone 同ipad 個safari 分頁成日sync 唔到用edge windows ipad iphone 開緊既tab sync 得好快, 想主力轉用edge
其實新齊機過data 最穩陣係咪舊機backup落電腦再restore落新機
iPad Pro 入水過咗apple care
天才吧話整返要差唔多五千
依家開唔到機 放係到唔知做乜
大家會點處理佢?啲data係部機到又開唔返
就咁dum咗佢又驚比人拎data
想問一下iOS 18輸入法lag機果個bug係咪除咗重開機之外就無解
我呢半個鐘已經重開咗三四次機
買左普通16, 冇咩好討論, pro功能用唔著,
只係send msg, 用下銀行app, 我要120hz, 長鏡做咩
如果你部機多嘢行無線對傳⼀定慢過有線,特別係15Pro過16Pro嘅話
16PM 到手,D銀行App 已經煩到西
點知大佬係Signal, 頂你個Singal 得幾Gb 點解要過幾粒鐘
基本上唔好同時60hz拍埋120hz用就無咩feel
主機pm 120hz + 副機60hz用緊
一講話用緊60hz
啲人即刻跳出黎講到點解咁對自己呀
搞到好似買錯咗咁
但其實好多人都唔介意/唔理
屋企人除非用落有大問題如果唔係冇insight睇到
有冇底座推介?apple 嗰個成 $3XX 簡直就智商稅嚟
Iphone近年最大突破係120hz
夠用就得了, 冇話一定要買 p 嘅
真係笑撚咗.
普通版銷量就係最好嘅證明
我懷疑就算用緊pro嗰班可能有一半人都唔知咩係120hz
大媽級同港女級一定唔知先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞