[月經] iOS集中討論區 (266) iPad mini 7 A17 Pro

216 回覆
1 Like 1 Dislike
今日唔知會唔會出Mac機呢
好似想一日一蘋果
我用梗16 Plus Teal 512

反而覺得今年湖水綠最靚
之前ios17都冇試過咁
唔知18.1有冇呢
上咗iOS 18之後明顯多咗
Reddit都好似有人屌緊呢樣嘢
想問下有冇人試過 WhatsApp send 相俾自己?
以前得
而家唔得
係咁彈 你的相片即將可查看

有冇辦法fix 到?
反而初代Pencil仲用到iPad 10
唔好意思,想問下咁多位師兄,有無人keyboard個recently used emoji果度,會有部分emoji係顯示唔到,變左做一個灰色嘅圓圈? 連自己整果啲sticker全部都係咁,已經update左幾個唔同version嘅public beta但個問題無變過

第二間美誠啫,不嬲知佢做法所以冇買
之前佢啲香港貨都有正體字
宜家香港正貨扮都唔扮,直接俾殘體字
大家AppStore down唔down到野
禁完冇反應
App store 同apple ID係咪有事?app store都down唔到app
same
我仲以為自己問題
Now ok
仲係未得
可能我用18.1 beta
iPad 11呢
Smae,我仲係咁Login Logout
呢個好似就係beta有一堆人係咁
請問近排大家有冇忽然收唔到otp情況?
用緊ios18.0.1
上網搵到一堆reset network 方法,但都解決唔到
apple 算唔算係將arm 發揚光大
有冇巴打最近部機會無啦啦變黑mon要撳幾下lock screen先出現番畫面
每次好似我APP STORE一次過更新3個或以上既app就會變黑mon
用緊15pro ios17.7
想問下咁多位師兄
小弟想買返個airpods max
但同4年前冇分別
唔太急用嘅但想要
應該等2好定衝?
Tim:而家呢個叫做2㗎喇
死咗條心唔洗等2啱啱先整個usbc版,短期內都唔會有
想問下有d 咩app推介聽flac?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞