[月經] iOS集中討論區 (266) iPad mini 7 A17 Pro

530 回覆
1 Like 1 Dislike
屌那媽 買咗部16撚咗半個鐘已經黑mon轉圈
有冇咁撚廢
今晚準備RC
對今代iPad mini 7 好有興趣

可能買左佢 連電腦都唔駛開
我以前條女, 用咗 mini 都好少開 pc
如果普通娛樂,睇下YouTube 撳下演唱會飛 網購 上網,好多人已經唔用電腦

我以前屋企一人一部電腦,近呢10幾年,除左我工作要用外,冇人再開過個電腦
以前老豆老母成日入我房用電腦
買完部A12X iPad之後一次都冇用過電腦
我部iMac 都係睇戲多
今晚RC星期五正式版?
想當年特登喺老豆老母裝部Windows PC俾佢地用
佢地連mouse double click都唔識
買咗屋企第一部iPad (iPad 2)俾佢地之後
佢地日日爭住用
發展到依家一人一部iPad Pro

一講到呢度又諗起Apple以前啲嘢簡單直接到阿婆都識用
依家簡單複雜化連個相機掣都分大細力
個相簿又飛嚟飛去
都唔知點教佢地用
有冇巴打呢排部機成日用用下黑mon
又唔係死機
撳幾下又有番畫面
係ios問題定部機問題
有冇巴打photo 到sync 唔到相icloud photo下面出左Optimising System Performance,有冇方法解決
其實如果iPad行到macOS,都唔駛,比個滿血版office已經再多一大部分人唔開電腦

不過掉返轉,用Mac時開多部iPad做副mon都爽爆

由第一代iPad個個都話垃圾果時我已經估到可以取代好多人部家用電腦
最震撼係第一代iPad果時開箱之後係第一部大iPad pro
iOS18 將個Phone settings改到收埋去Apps嗰度都搞到老母要打嚟問我
真係唔知邊個智將可以將用咗起碼13代好基本又好重要嘅嘢轉位轉到啲老用戶都唔知喺邊
俾錢嗰吓*
暫時唔可以,只可以gc 送貨上門
你去有貨果d 鋪walk in 就可以直用gc 買
原來係咁
16 pro 256GB仲係未有貨
RC有了
唔知 up 唔 up 好,用緊 22B5054e 呢版,完全冇你哋講黑畫面、收唔到通知嘅問題
我反而成日有Wi-Fi假死問題
你宜家唔升,過多一兩星期狂彈noti叫你升
升囉
我都冇佢哋講果啲嘢出現
係有幾次respring啫
幾時會有mini 7 review
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞