[月經] iOS集中討論區 (266) iPad mini 7 A17 Pro

530 回覆
1 Like 1 Dislike
轉完us開intelligence,返返香港會唔會disable返晒啲野?
其實呢部真係普通用家既神機
我都由14plus升左16plus
其實玩咗手機咁多年
講影相,而家既手機, 如果盲測
根本分唔到咩相由邊部影出嚟
依家我唔攞兩部機去對比
分開睇其實都唔係好大分別
WhatsApp個noti幾時先肯比人揀18 default個聲
iPad 裝到WhatsApp
好過係正常

不過Apple要追應該唔難嘅
想問下有無人用緊AirPod 4 ?
平時打機聽歌睇YouTube都無問題
戴住黎聽電話 會係咁斷線 再重新連接 再斷 再連
係iOS問題 定隻AirPod有問題
想問update咗iOS 18.0.1嘅人
啲電會唔會好似倒水咁
On9由 beta 3 開始已經得
唔會
開intelligence 唔使us region
Us language 就可以
吊你老尾intelligence廢撚到
準備去旅行諗住叫佢推薦下有咩景點
問完佢就求撚其搵我屋企附近d餐廳
佢都未支援中文
你當開到 就用到 一樣咩
睇下星期升完 啲功能有等於無多
所以無咩期待
呢個版本點睇都係比16修bug 多過功能。
ching我用英文問的
俾d大路野我點都好過亂9up掛
呢種enquiry 佢會enquire chatgpt
18.1 未有

18.2唔知香港會用咩
有冇人update 咗個whatsapp
send單字會冇咗個chat box

我無升
廢到咁 咁真係cls 只能夠
所以講咗好多次18.1個siri得新UI,能力同以前0分別
想siri唔依賴chatGPT都可以聰明啲要等出年18.3/18.4
咁都要feed比chatgpt真係弱雞咗d
啱啱先18.1 RC咁又有排等
一樣 同埋唔知咩版本開始
喺個chatroom同人傾偈嗰陣 對方send message會無咗通知聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞