[月經] iOS集中討論區 (266) iPad mini 7 A17 Pro

216 回覆
1 Like 1 Dislike
睇完mini 7 當年一出買6 之後冇錯
唔該巴打
kick咗成個月終於解決
我都係啱啱先知

你一係去問下藍精靈先

上兩星期去順豐寄機trade in ,部iPhone 14 Pro Max除套先發現崩同花咗,無你咁凹但範圍差唔多大細,送返去無扣我錢
想問吓你哋用緊咩USB charger?
用緊EGO EXINNO
但麻麻佢哋打算唔用

睇啱喱個momax去唔去馬定有冇其他介紹?
想問下有冇人試過magsafe手機架
打橫放用faceid 認唔到
但打直又認到
不嬲得 iPad pro 先認到打橫
iPhone 得咗好耐啦
我dl隻pubg都食咗我20G
有icloud都玩爆咗
嫌EGO你去用MOMAX只係同級
不如直上Belkin
想問可唔可以整個excel file擺響頁面icon咁可以一鍵直接開?
係咪要用shortcut?
Real 幾失望無換機慾
連登search momax:

記得唔好買任何自稱香港本地品牌嘅奶共momax任何產品 https://lih.kg/2217006 - 分享自 LIHKG 討論區

用momax叉電器,爭少少屋都燒埋
https://lih.kg/2760329 - 分享自 LIHKG 討論區
嘩仆街 原來連狗又del post
@連尼住 @望遠
幾靚仔
我iphone用promini果隻認到
但用綠聯果隻唔得
有分嘅咩
Carousell啲人恐慌式拋售緊mini 6
我都唔明
我屋企有belkin拖板,usb charger幾個。
就係想要返個多ports usb charger

momax我一直冇買,但喱個係靚仔,試過拎上手quality係唔差,除咗有殘體字印住都冇乜缺點.

之前拎ego去旅行重到hihi
一律建議官方35w雙usb c
幾錢?1000蚊買部做carplay 都正
我上個禮拜想賣 拖下拖下 而家放又蝕幾舊唔鬼放
不過上一次用係一年前...
佢雖然藍 但點解香港brand 有殘體
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞