[月經] iOS集中討論區 (266) iPad mini 7 A17 Pro

216 回覆
1 Like 1 Dislike
有小小分別
舊既可以lightning to 3.5mm聽聲
新既仲未有呢個功能住

想要就買,買左唔會後悔
長期銀/白色apple用家100%話你聽:
唔似
到現場睇嘅時候唔好扼自己冇乜分別
買完番屋企日對夜對就會好覺
之前淘寶對比圖咁都有得唔係貼牌
剩係鐘意銀色呀屌
今晚去門市睇下新一代實物色先
睇黎今日可以walk in
我得,完全冇問題

利申:isafe差唔多300 GB restore曬
請問係咪冇人知
唔該曬Chok巴 以為自己機問題
唔該曬浩南哥
咩係貼牌?
15 plus 嘅粉仲正,真係男嘅都覺得正
上年買咗俾我老母
全部火牛都係同一間大劣廠生產
你畀錢間廠印你個牌子上去
你留意吓唔同牌子 port數 spec
對比下就知其實都係同一款牛黎
機過機已經唔得 已下架

用咗咁多年iPhone 總有一個iOS Version 係特別食電
好多貨

有無巴打知道點樣delete呢兩樣資料?無晒位好頭痕
插一插電腦
寫段script 放bookmark
即係要電腦用iTune連一連部電話就得?
我都唔知
淨係覺得用得好辛苦

因為你ota update iOS啲廢files keep住喺機
同埋睇下原生app啲廢files( like photo recently deleted)
Del完重新開機
應該係啱啱嘅事
isafepro都冇埋
iOS 18 而家充電會多左橙色bar提示而家係慢充,但有無人知慢充係點定義?

刚发布的 ColorOS15 打通和 iOS 之间的壁垒,支持直接与 iOS 透过 AirDrop 互传档案,100 张 4K 照片只需 8 秒就完成,堪称原生级体验。

日后旅行把 @oppo Find X8 的照片发给用 iPhone 的小伙伴,不知道会不会让人忍不住跳家呢?

ColorOS 15 国际版发布日期及升级计划待定,部分功能及界面会有变化。

大癲
16 pro max 上咗 18.1 beta 7 之後食電咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞