[月經] iOS集中討論區 (266) iPad mini 7 A17 Pro

216 回覆
1 Like 1 Dislike

我好撚鍾意上一代隻銀
今次又唔出
如果有銀色就已經鳩衝咗

我去睇下隻星光色似唔似上代隻銀色
Ego 就QC差,momax直頭係成件野唔掂喎
18.1 beta6 TG仲係有touch問題
有冇人 知 係咪今代iPhone 語音功能廢左
語音輸入仲慢過以前部機

嘿Siri,成日都叫唔到Siri出嚟
我記得Chok巴一開始有講過喱個問題
而家去到beta 7個問題都仲係度
成日係TG打打下字會完全swipe唔到
Sticker個版swipe唔到上下左右
聊天記錄swipe唔到上下 swipe唔到右去reply
連iOS本身左邊swipe右返回上一頁個功能都用唔到
唔知邊個位出左問題
我到而家都唔知係個app定係iOS問題
有冇鹹濕仔手足發現iSafeplay已經restore唔到
但你最後都係買左 仲要明知都買
應該唔太關事. 係 app store 自己死撚咗, 我個 game 都入唔到 shop. 不停叫我 check app store login status, 但明明就 login 咗, 我試過 logout 再 login, 都係入唔到 game 個 shop
巴打井得好, 我就會擺返低件貨, 敬而遠之.
Keyboard 熄咗emoji sticjer 先
暫未有fix
自從有咗AI先留意到,大家點樣全選網頁文字?
如果篇文水蛇春咁長,拉幾日幾夜都拉唔完,點先至係最快方法叫AI俾個summary?
Apple store開始多現貨
有無人用緊18.1 beta3 個電用快咗岩岩出16 pro仲想話粒電好用咗好多,點知update完就打回原形,差唔多一個鐘10%
16 Pro 用18.0.1都係一個鐘10%

搞到返到office之後要用MagSafe 叉電
係喎 我有嘢Save咗喺入面
而家開唔返個app有冇計可以拎返入面啲嘢?
我估都係iOS問題,希望之後更新會變返

請問 網上買機及登記 trade-in舊機。
舊機拎去SF收機後, 一般幾耐會有郵件回覆通知價格?
若已等了四天,沒有郵件消息,算不算耐。。。有冇查問電話/網頁。。。謝
想問吓iphone16 camera control 粒制冇震動係咪正常,有冇咩方法開返但係有壓力感應,冇震動only
10月7寄
10月15已回水
網上換購過程需時多久?
在你寄出或遞交裝置後,通常需時 2 至 3 星期。

你第一次用apple? 咁大個apple.com有哂support同電話
本身用13pro ios17, 轉左上16pro ios18啲中文字體唔同左嘅 睇到有啲眼花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞