[月經] iOS集中討論區 (266) iPad mini 7 A17 Pro

530 回覆
1 Like 1 Dislike
16 plus 表示 : 乜撚嘢事?

se 可能加價呢
仲係m字額
正常就應該用需要散貨嘅M字
然後無相機鍵 (垃圾功能)
無動作按鈕
粒野可能用A16
a16 用唔到ai wo
搵天才幫你睇吓
呢個spec 至少加100 usd
SE 同埋 SE Plus
如果係純粹14 個殼 奄左個2個鏡頭 再更新埋個chip A18就好撚正
賣4399 5199 128GB起跳
應該唔會A18啦,16系列唔洗賣啦
冇咗個鏡頭同兩粒掣喎
4399 9衝
少電啲咪得
用完mini再SE清A17 pro
12MP單鏡
閹少少camera setting/mode
個mon暗啲
少粒相機掣玩唔到visual intelligence
冇dynamic island
如果諗長遠少少17普通都有120hz咁SE得60hz又會輸一截
然後出埋大絕加價$1000逼番啲人加多少少買貴機

Tim Cook快啲請我
M 額 單鏡
AI 應該會有A17(?)/A18
其他跟iPhone 14/14 plus
冇兩個新制
細機4000,大機4800
鳩估
SE收你咁撚平仲想要AI,又要加RAM想創你嘅心。
用17pro又同mini撞曬價錢尷尬。

不過統一應該有AI,睇下加幾錢
即刻試 thanks

有冇人air pods出一次街會完全斷線幾次
巴打你

其實google iphone wallpaper
多到你有唔想睇
有冇巴打可以解答下?

老婆尋日換新iPhone , 啱啱放工睇下佢電話仲有幾多電,見到個camera app用左58%,但時間只係1分鐘。

有冇巴打知道發生乜事? Google 過又搵唔到答案。

唔知今晚有冇 18.1 RC 呢
16 pro 18.0.1 Home & Lock Screen 食10%電是否正常 用緊內置weather wallpaper,lockscreen widget得weather
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞