[耳機撚]召集大耳牛、枱式耳機系統用家(98)

630 回覆
3 Like 1 Dislike
聽落呢個方案幾好 唔該晒
但有少少唔明 adi2得一個USB B
咁個藍牙接收器咪要插電腦?隔咁多重會唔會有delay
你可以買個FiiO BR13,透過光纖或者同軸線接入adi2 dac,唔洗經電腦
BR13出adi2 dac 應該非常短delay, 反而switch 出藍牙會大d,不過而家你用緊都冇問題咁多數都冇問題

如果BR13唔得嘅,咁可能你要買個有光纖或者同軸output 嘅dock 比switch直接駁adi2 dac
我唔肯定switch 可唔可以直接USB駁adi2 dac, 得就dock 都慳返
多謝巴打
想問埋知唔知邊度有得試同買adi2 就咁查過dma同ect嘅網站都唔見有 定係直接美馬盲狙好
adi2 dac 要約代理試,office hour
https://synthax.hk/en/contact
買就未必要行貨,Thomann 都得
不過而家行貨同Thomann 似乎差唔多錢
行貨係咪都要約時間上代理先買到 聽落好麻煩
行貨買就易,香港都有d網上鋪賣
係約代理時間試煩
超遠回,巴打覺唔覺呢隻好吉同亮49秒開始人聲爆出來果下

https://youtu.be/CkvWJNt77mU?si=AiRMajomLSTdg7NO

Btw好鐘意幻燈隻碟
file都有呢個問題 似係錄音出事
Playback Design 真係好貴,我連二手都買唔起
係亮但又唔覺吉
唔該晒可能直接盲狙算 要咁樣約時間真係好難搞 而且唔想有底噪嘅話好似都冇咩其他選擇
最平方法:ifi iEMatch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞