[3024 #15]連登巴膠關注九巴新旅遊路線HK1開線後客量專區

779 回覆
3 Like 3 Dislike

索性停開一日專心做好72K吖嘛
咁好心就改74逆走至富蝶再改行富善直出入吐公飛白石角科學園縮去敬業/開源道換274X改去油塘,74C頭尾班改經富蝶善完善路加回程縮去觀市/APM5期。
可以咁改嘅咩
我覺得應該72K改去大埔墟站,24改去太和,照拉72X上去但改循環旺角道,往九龍改行窩打老道海庭至原線,逆向兜科學園換271B改行青沙西九公,271B順向取消
走去投訴 咪又係罐頭回覆「車輛故障、車長缺勤、突發交通狀況」
可能編時間表班人覺得7:40富蝶開既72K回到返黎開74掛
272X改名72D縮去運頭塘馬窩改跟72X循環旺角道。271削剩平日上繁單向改行大埔道半直通加士居道德成街。271A改名XX71改行太和邨平安里埔中總站太和完善路拉去漆道南理大紅站紅荔道至紅鶯道,回程縮至炮台街西九站改逆走至理大再改行公主道半直通窩打老道橋獅隧公飛站。271X雙向縮去中間道回程改行窩打老道橋獅隧公飛站,去程上繁單向後改半直通加士居道德成街至原線。
灣仔上水?

有年RDP癲到係建議N307兜北角
但都係飛銅鑼灣
即係307咁
入境下一站清風街
快手全晚服務啦
城巴話你咪玩鳩我
紅van都要仆街既比巴士做只會更仆街

垃圾城巴
NT West-North Line 係咩嚟?
Btw 而家城巴有個好差嘅位
唔單止係站牌,係所有面向公眾嘅標示都係
中文同英文比較,中文比英文大得太多
以往兩者嘅反差係無咁犀利
以前城巴仲港島公司嘅時候 始終港島多鬼佬 所以車頭中英文大約係2:1 大細 站牌就一樣 厹英文就不嬲要揾梁國雄議員

而家人哋做得多口岸 仲邊駛服侍班英文人 遲早變埋阿拉伯文添呀
但依家中文都係細
放到最大嘅係無用嘅嘢

九龍東 西線幾粒字根多餘無意義
但佔空間仲多過編號本身都on99
幾時會見到城蠅有阿拉伯文電牌丫拿
笑死坐61x係龍翔道埋豐力樓前跟住架258D尾行到勁慢跟到上3幹過頭見到係強車長
架258D仲要係E6x嚟企到閘口 用50零碌緊返入去
214:我屌你個將軍澳,你新界嚟㗎碌柒
所以屯門至九東線應重組
258A/267X全日取代258P,267X改名67D改去丹桂邨,258A改名63D拉去洪水橋站。62X全日改名X60D改行中九幹及協調道取代62P。61X改名60D。
其實可以連德道至將隧交界加個轉車站。
呢條灣上係抵仆街 通宵車做埋冇所謂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞