[3024 #15]連登巴膠關注九巴新旅遊路線HK1開線後客量專區

779 回覆
3 Like 3 Dislike
其實新290B可以唔洗取消改名293X特但改行將藍縮去入境處,290E改名X293改逆向縮去入境處經百勝角逆走將工特快,290X取消逆向改名293X正改跟796P調景嶺/志蓮中(往康城)。
290改名293重新拉去將站廣改行新寶城,唐明街(往荃灣)及靈康路(往將站)
17連特可合拼平日上繁拆1/3改名217P行九龍城天橋半直通上路天光常盛,1/3改名17A德福總站啟麗德內街至何愛,1/3改名17X行九龍城天橋半直通上路忠孝愛民。
留名
仲有269B
269B班次已經去到63X級數
今時今日268B同西鐵平行咁行仲有得留低真係奇蹟
咁可以加經天北
而家天北特好似麻麻地
其實應268B/68E交換元朗走線,268B兜凹錦改名256B
265P終於有通告
https://www.inmediahk.net/node/社區/十四鄉將變天%E2%80%82回到「逼巴士」歲月?
若新地十四鄉項目9,500戶全數入伙,加上十四鄉一帶的居民,於每天早上繁忙時間,相信多數人只能倚賴巴士上班上學;以每輛巴士約載客140人計,5條巴士線700人,即使加密班次,中途站的乘客很大機會要「逼巴士」,甚或望車興歎,重返「巴士飛站」的歲月。
行出去99/299X咪得
基本上都係總站上落㗎啦
條條線都係十四鄉直出
仲會有咩中途站
全數入伙就唔係依家咁既班次啦
日本重型巴士嘅內籠咁多年都係咁嘥位
d樓幾時賣得哂
賣左樓先啦
40E入去全日
想知B8平日北上係咪會有加班車?
見表列30分班
一線搜查講富蝶交通
唔該哂巴打嘅提醒,啱啱已經更新咗「持續關注載客量路線名單」喇。

持續關注載客量路線名單

1.城巴20A
2.城巴797
3.城巴56
4.城巴56A
5.九巴272X
6.九巴69
7.城巴694S
8.城巴A25
9.九巴298C
10.城巴78C
11.九巴251C
12.城巴A17
13.城巴A20
14.九巴230R
15.九巴HK1
其實依家581/582/287 到底點
287就預咗會霉
化蝶應該萬年72K
后山有78A搵埋唯巴入場先叫好啲
化蝶得紅色公司真係揸住條72K過世算
埔中又唔到
大埔墟又俾綠屌做咗唔洗諗
74 271A 唔通靠搭開鐵嘅舊墟太和咩
唔改南運路走人根本冇運行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞