[3024 #15]連登巴膠關注九巴新旅遊路線HK1開線後客量專區

779 回覆
3 Like 3 Dislike
搞咩近排白石角係咁贏愈反愈贏
大學山係shk.. 完
但佢會沿青公發展,就算直達都爆
回程照兜返入大中喎
化蝶行落山冇問題
富亨行出亨裕樓/頌雅路就唔得
雙重標準到
嫌冇得違泊咪回程避咗你
求仁得仁
有博研路就應該獨立成線啦
得益就冇乜
但損失都冇乜啦
係喎, 咁大中打後有咩好屌
fb 吹撚到話廣福上唔到車, 72X 真係咁好客咩
同埋佢叫人行落山搭72X 咪一撚樣會隊爆部車

富亨嗰到計我話全部行晒全安路, bypass 富亨
都係嗰句
比絆石角贏唔係唔得
依加唔係要好似徐生咁要化蝶一條線都冇
但你厹唔好整個亞公角2.0得唔得
定係佢自己都心知絆石角加沙田做唔起先要打大埔主意
到時大大個白石角站係到邊個仲同你逼巴士
沙田價 vs 大埔價
白石角都係行緊老九做新區個model姐
開頭比全日駁腳線、繁時線同搭其他區一齊做既市區線
跟住先慢慢半全日甚至拆線
但個過程可能講緊十年計
72X都係bypass富亨
好心拉埋71B上去
唔想搬上去好簡單 上去自轉一圈咪得 又有頭站
其實71A 71B 271全部加自轉一圈咪解決晒
自轉 : 拖慢行車時間, 自私
蓮塘關九巴撚事
79K B9 B9A 對蓮塘人流微不足道
咁可以搬上富碟住
你真心?
邊有咁多位
兩條全日線算頂盡
https://www.route-one.net/news/go-ahead-agrees-1200-zero-emission-bus-deal-with-wrightbus/
The Go-Ahead Group will invest £500 million in up to 1,200 new Wrightbus zero-emission buses over the coming three years, it has announced.
Such a deal will support up to 500 manufacturing jobs in the UK. 43 of the vehicles will be hydrogen fuel cell-electric examples for Metrobus but the remainder will predominantly be battery-electrics that are spread across various group operations, it has confirmed.
我唔係住大埔
不過客觀d講 AVW轉膠DM真係好差
當年307唔夠載呀嘛
結果屯門巴膠就屌啲躉比大埔搶走
大埔巴膠就屌AVW比屯門搶走
再嘈轉膠豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞