國泰:拒絕2位滋擾他人顧客未來搭乘任何國泰集團航班

869 回覆
494 Like 78 Dislike
食屎港畜賤種freerider 移民撚水人衝食人血偷走笑人走唔到叫洛閘話之人 害番香港人印度佬 猶太人 台佬 南亞力架都識齊上齊洛
咁你唔撚撐層主?
上海嗰件係對返大陸人發惡,簡單嚟講係內鬥
如果係天龍人對香港人發惡,國泰唔會禁囉
兩件事根本冇可比性
係嘅,做得cctoy一定有佢嘅道理
冇犯法冇犯規,只係情理上自私

好似mtr左上右落咁,你唔跟冇犯法冇犯規,但自私阻住人
破窗效應

以一幢有少許破窗的建築為例,如果那些窗沒修理好,可能將會有破壞者破壞更多的窗戶。最終他們甚至會闖入建築內,如果發現無人居住,也許就在那裏佔領、定居或者縱火。又或想像一條行人路有些許紙屑,如果無人清理,不久後就會有更多垃圾。
真係抵Ban
睇完呢個post 見到咁多人覺得屌柒前面係無錯,睇嚟香港已經完全接軌
即係挨後咗d 人就會劫埋機呀?
叫連登仔換位俾阿叔

Upgrade應該唔係低層空姐可以話事?
落機嗰陣冇差佬係橋到接落機已經還神啦
國泰冇錯 乘客自己鬧交

同樓上樓下鬧交一樣 要唔要送套豪宅俾佢搬
呢啲真係口同鼻拗唔係當事人根本都唔知會點
講真啦,有人拎部電話影你你都會嬲啦
咁你話佢啲行為係咪低能弱智咁當然都有啦
但講真啦,冇人會一開始會踢到枱搖凳先囉
睇返張相個角度,佢比起隔離都有人挨咗後面
個角度一定大好多先
你動口係咁屌人哋吹你唔漲,但係你動手就一定係柒
依家係到爭論
整到俾你挨,係咪要挨得咁盡先
到後面得出嚟見2個中指,踢枱踢蹬呢啲係擺明都係控制力問題
國泰呢啲擺明捉蟲入屎窟
兩邊不討好
遲吓個個上機都挨到後一後
咁佢又可以點搞
公關差到一個點
見到你全家雙手比人反綁跪係皇后像廣場比人指住圍屌
係容許 係上落同食飯要直

人人都可以向後

其他航空公司除左fixed seat 仲可以點樣唔俾人靠後?
我又唔會夾硬去撞人張櫈
我唔知你坐開啲咩機啦定你七呎高啦
不過我就唔會主動坐得衰去撞鳩人地櫈背

不過你呢種都係現實鳩縮多網上兇狠冇用,俾啲膽現實敢做先算
你咪拉張櫈因為我企起身都會整到人張櫈,所以唔會介意

你鍾意每5分鐘起身去拉筋都得
係度講你就叻

正一死狗
講真我搭飛機都唔想遇到呢啲閪人
唔主動就唔係騷擾到人?
繼續縮啦
縮?點縮
網上兇狠現實就碌撚咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞