國泰:拒絕2位滋擾他人顧客未來搭乘任何國泰集團航班

869 回覆
494 Like 78 Dislike
我諗好大心理打擊喇
雖然其他航空公司大把選擇
但對有啲香港廢老嚟講 搭國泰係一種光榮 係香港人嘅身份象徵
一諗到以後冇得再同親戚朋友講自己搭國泰 要搭狗也不屌嘅英航 或者係轉機轉到暈嘅咩阿聯酋呀卡塔爾呀 點會唔悲從中來
其實好多嘢都有前因啫
佢拍片已經後期
前因個大陸妹講左咩邊個知
到後期
拎部電話拍片
你知啲人一俾人拍就更加上腦同火氣大
後面啲踢櫈搖櫈呢啲擺明就係拍片延伸出嚟
On9 唔比人挨後? 張椅本身就可以咁挨
又鬧人 又踢人

完全無家教
明明之前先成日笑9啲大陸撚小粉紅玻璃心周圍出征
而家又欣賞人哋盲撐自己人cls
係果對香港人鬧人搞大左件事,先比人black list
真係好柒,同人講買唔到機票
國泰件事段片
https://lih.kg/3788834
呢度d留言
只能講條大陸妹識玩囉
拍片等自己友幫拖
香港個二廢佬又控制唔住情緒
唔浪死全家喎吹到咁大下次影相做證先啦
又出返樣bor
咁咪自鳩私囉 on9 咁鐘意挨去business長訓啦
而椅背亦可作更大的角度調校,讓您在機上也能安然入睡。

https://www.cathaypacific.com/cx/zh_HK/flying-with-us/aircraft-and-fleet/a350-experience/economy.html
含撚啦柒頭
你無答到個問題,點解唔俾挨後
見到迫人坐直撚一邊講道德 一邊做呢d野都幾好笑
用黎影相放上連登批鬥
On9 張椅有咁既挨後就自然挨得。 自私又點,自私可以去踢人,去整人?

完全倒轉黎講
無話唔比架,自鳩私搞撚到後面塊面貼撚住張凳,定係你個mindset要後面因為你挨後而要跟住一齊挨後?
因航串緊你腥港人
條on9 塔慣HK express
有撚塔過國泰咩
你挨得我腳長咪自然彈鳩住你囉 懵撚
人地好人咪較番前囉
唔好以為唔埃後先係道理啦,弱智仔
其實hk express 都有得挨後
笑撚死我,咁你唔好塔國泰啦

國泰全部都可以咁挨架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞