國泰:拒絕2位滋擾他人顧客未來搭乘任何國泰集團航班

869 回覆
494 Like 78 Dislike
點解要坐正?
唔係我權利嗎?
你唔好同我講我阻到你進食。
點解唔坐business?
或無得挨後飛機
唔係起飛、降落、用餐時間挨後根本冇問題⋯⋯
前面挨後而我又睇緊戲想要多返啲距離,我自己就會一齊挨後⋯⋯

如果係用餐時間,空姐一般會主動處理⋯⋯
有種你就咁做啦,毒撚
上網講你就威
現實你咪又係碌撚咁
On lun9
出口屌咪算出得手就預左比人ban,低質香港廢老
同天龍人鬥真係唔識寫個死字
起飛食野要坐直
根本就要
飛機挨後 & 地鐵擘大腳 ?
https://lih.kg/3788848

你班盲撐撚都 on9 嘅。咁叻起飛前捱盡佢囉, 睇下空姐畀唔畀你飛。
睇完01片確實覺得佢地啲羞家。
但核心邏輯冇變到
應該開始叫佢調返正就要調整,拒乜撚柒嘢絕,
佢地後面玩嘢做得樣衰啫,同埋做得蠢咗。
問題就係呢一度
見過2次條友真係冇腰骨
一上機就捱後,淨係起飛先坐返直,飛到上去,又即刻挨返後
派餐就較返直,光速幾分鐘自己食完又捱後
嗰2次架機都唔full ,一次條友自己調位,一次就空姐幫佢安排調
連燈成堆5毛狗,人地好聲好氣叫你向前果陣,大家好聲好氣傾咪得,條女又拍片又挑釁,又cut片咁樣都撐得落

如果係大陸人係後面,你睇下會唔會擺上小紅書
應該睇得連登班傻閪多以為出面真係唔比挨後
咁嘅情況應該可以叫空姐處理,不嬲都係收晒餐先可以挨返後架啦。
終於睇到
cls 果2條香港廢老真係垃圾
今次唔關咩國家既人事
唔係用餐時間正常就可以in後ga la
因為佢唔止嘈lor, 係落埋腳lor
一係搵空姐搵佢調返直, 不過空姐采佢都有味
都一定會因為都係同香港有關
不過個標題就唔係話俾香港人歧視,而係避雷香港嘅國泰航空囉
係咪你權利唔係你話事
係航空公司話事
坐過長途機未,坐長途機不嬲都埃後訓覺
有班連登傻仔搭得少飛機
遲早有分有得挨同無得挨既機票
次次講挨後都有啲分明冇搭過長途機嘅人衝出嚟柒講到前面一挨就世界末日咁
仲話希望你成日遇到 笑撚死 我飛長途直頭係未遇過唔挨後嘅人
其實有冇明文規定?
如果同艙有位,空姐一般都無乜所謂,比你調。最多叫你降落前返去自己位。
我自己好多時就一齊挨後但都唔會去到最盡,除非夜晚瞓覺⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞