國泰:拒絕2位滋擾他人顧客未來搭乘任何國泰集團航班

869 回覆
494 Like 78 Dislike
珍呀
點知個大陸妹仲做啲咩激到對香港夫婦
淨係知CX而家奶到出晒面
幫理不幫親 就係香港人點解而家搞成咁嘅原因 因為我哋永遠唔識好似大陸人盲撐自己人
最後一次坐國泰既佢展露出既笑容!
得罪天龍人以後行水路啦
其實挨完仲好闊呀睇落
個兩公婆係咪揸白卡
啱呀
佢哋兩個簡直失禮香港人,我哋香港人咁有禮貌咁文明。比兩粒老鼠屎污染。
除非真係一定要去
而國泰嗰啲又貴到離撚大譜
唔係真係咪搞
換轉天龍人你覺得國泰會ban?

空姐講兩句就炒啦
https://lih.kg/CQxuuOX
可能真係老花...
哈哈哈
一定會啦 大陸人不嬲點搞都唔會ban
條片點影點剪無人知 淨係知又唔見其他人挨後 係得佢一個自私撚咁 佢隔離個friend都無啦
CX A320細機真係前面挨後好貼。 CX253長途 777 或者A350人地挨後都ok. 再唔係咪自己挨後就下。

兩個廢老係西同on9. 不過支那人嘈CX就black list 人就明當香港人臭四

其實國泰明知座椅問題會引起咁多不必要爭執拗撬。

會否定啲座椅挨後使用守則?

例如班機航行時間如為3小時,take off 時必須坐直,用餐時間前後半小時必須坐直,短途機要挨後必須同後座有共識先可以挨後。

長途機瞓覺要挨後就要限制挨後角度之類?
係咁嘅話只要前排有人嗌後座後排嘅人就有權上py/j? 而家係阿叔搞事應該掉返佢落機
廢老樣
呢幾年風頭火勢對天龍人講呢d說話
真係唔驚落機比國安招呼
班單細胞生物真係hang曬機
一邊藍絲廢佬
一邊大陸妹
而班單細胞生物淨係夠位load 得到身份政治呢個topic入腦
国泰航空
擁抱14億人市場
果然係香港嘅種族觀念
仍然係小農 DNA 心態,自己人就乜都得,因為自己人係高等,只可以錫,人地開間航空公司做全世界嘅生意都要睇咩膚色種族身分

難怪香港變過氣金融中心啦
架飛機閂咗門之後就係按註冊地(in this case 支那香港)嘅法律辦事都唔明白,有咩只係識講膚色種族身分,同中國人嘅思維根本係一樣嘅
莊閒都唔識分,係咪想做另一位鄭中基?🤡
座椅挨後使用守則咪就係除咗起飛同降落之外你想挨後就可以挨後囉on9仔
因航唔應該支持躺平
連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞