國泰:拒絕2位滋擾他人顧客未來搭乘任何國泰集團航班

869 回覆
494 Like 78 Dislike
但有在場香港人都幫大陸妹口,我諗嗰兩條友都堅係閪嘅

仲要得閒捱後果陣仲要用背隻搖多幾搖
費時後面條友唔為意
其實介入都冇用 唯一做法都係調走兩個人
唔係起飛降用餐時間大陸妹的確有權挨後 阿叔唔滿意可以買business或者exit row/extra legroom 同大陸妹傾唔掂數就郁手郁腳踢人張凳又舉中指 肉9酸
睇過條片之後 聽到夫婦同空姐對話就知係啲垃圾賤人 有一兩個臭錢就睇唔起人嗰挺
即刻屌前面條廢青做乜要捱後
調轉如果後面台灣人
華航長榮敢唔敢ban
大把綠營立委出來
call航空公司解話
唔好傻啦香港人最鍾意食花生,然之後求其扮晒好撚大道咁,叫大聲嗰邊唔好嘈
好似大陸高鐵咁行黑名單
垃圾香港人
大陸好撚多仆街 但有學識 有教養嘅都好多

你講下你有咩咁叻啊不如
條女隨時起飛都挨左後

講返處理手法 cx處理唔夠好係事實
econ滿哂ma
但都仲可以另外兩個econ客轉位去premium econ
邊只係叫佢唔好嘈
而家係指住佢個頭大大力咁屌喎
睇完條片,兩個抵俾人禁坐。
仲有淨係後面果part兩公婆輸哂
國泰可唔可以幫幫手叫one world ban埋佢地
多謝巴打提醒
以後坐飛機我一定唔理三七廿一捱後
背隻仲要間唔中向後用力搖多幾搖
你知坐飛機定時郁下個身先唔會咁疆硬
ban 9佢啦
大咩陸人
支那人就支那人
仲話咩大大力督mon 唔小心倒瀉嘢落人地個頭
行出行入抆住人地凳背
成班loser又西又小學雞
都係嗰句啦
條女段片點樣剪,佢自己先至知
佢有冇做過一啲嘢係挑釁到人哋,又係佢自己先至知

不過今鋪見到連登,就咁望一條剪過片嘅片段就已經話香港人錯晒、條女冇錯

真係感受到民心已經完全回歸,實在覺得恩惠係開心嘅
起飛途中都有挨後咁喺空姐check唔夠 而家條片就係香港中年夫婦小學雞搞事搞到自己冇得再飛cx同旗下嘅航空公司 自己柒完仲要影衰晒所有香港人
個女人堅閪
話咩「你地啲大陸妹淨係識賣笑㗎啫」
好心啦兩個加埋都成百歲

利申反挨後撚
真心覺得呢兩個香港人影衰曬,唔係用餐時間捱後有咩問題.CLS
條大陸雞根本覺得佢係有特權,隻雞仲係校到最低格,重點成排得佢1個噉做,賤種嚟
網上聲大大啫 連登仔夠話公務員全部都係廢物垃圾社會寄生蟲毫無生產力啦 現實見到啲AO EO 頭dupdup唔敢抬頭啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞