哇六合彩痴撚左線呀

768 回覆
795 Like 22 Dislike
你有冇data做frequency analysis?
有d人已經完左一場 仲想買返果場黎2串1
a係正面,b係反面
如果你指明要兩次正面,即係aa,但仲有ab ba bb3個組合,咁你話機率係咪一樣?
有冇人平時會去睇六合彩直播?
睇下個波點直飛入個窿度
其實最少5個一樣既機率都係10萬分之一

(7*6*5*4*3*2*1+7*6*5*4*3*2*42+7*6*5*4*3*42*41)/(49*48*47*46*45*44*43)
=4556160/432938943360
=0.00001052379
其實六合彩有好多set波,每次搞珠之前都會隨機抽一set出黎搞,所以極大可能兩日前同今日果set波係唔同。跑馬有無人做馬我就唔知,六合彩就肯定無人可以造假,馬會本身六合彩已經抽極深水,完全無必要再貪你果少少
唔知你點計
但三獎唔係呢個機會
就係連果少少都貪埋
ching你好萌塞
會唔會係你自己
你識計?
下期又點買法?
唔記得換番啲磁石波出黎
你唔明人地問緊乜

簡單啲講,不斷買同一組號碼,每一期中獎機率係一樣,你岩
但如果連續中兩次個幾率咪要乘上去囉
唔係咁

問你一條問題

改做只有三個波 1號 2號 3號 只抽兩個
抽兩次
兩次結果完全相同嘅機會係幾多
同六合彩一樣 唔考慮次序
終於有個個腦好用啲

全部都話每期機率一樣買就係囉
開就唔係囉
連續兩次一樣概率上都係一樣,只係你觀感上覺得要^2,因為independent

換個例子,你連續中兩次頭獎既概率都係49C6,不過觀感上會覺得比只中一次更渺茫,只係兩次獨立事件既概率咁岩抽中你買果6個老冧
冇reset上次個做馬record
三獎機會係5萬幾分之一
你覺得而家個情況係 要square 5萬幾分之一?
好on9
勁多人乜9獨立事件獨立計,個腦裝屎
唔係點開到咁多投注站養咁多人,做咁多公益事務
就係有好多人輸錢比馬會
你覺得係幾多?
三獎機會嘅square?
反而覺得就算真係造馬都係少數員工造馬機會大d
https://www.hk01.com/article/56537?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
六合彩開出1、2、3、4 頭獎23.5注中 每注僅派282萬元
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞