哇六合彩痴撚左線呀

768 回覆
795 Like 22 Dislike
ching用 3個波抽兩個出黎嘅例子唔係最清楚咩?
點解開同一樣number 多左人中?
唔記得換走d做馬波
你講嘅野係岩呀,但問題係點解六合彩兩次都中五個字有人拎黎講,就係因為呢個subset入面有獨特性,先會用呢個subset嘅case同非呢個subset嘅case去比較。
你證明到我呢個例子計錯左 都足夠證明自己啱
其實我睇咗你地啲對話好耐

金碧科 聾耳陳 同P Plate既睇法明明係一致 係presentation有咩唔同 點解會嘈咁耐單單打打
賭仔心理 跟上期買
聾耳陳 點會同我一致 我唔明你
所以我係完全唔明佢喺度嘈緊咩,又話我地跌入陷阱點點點。佢係爭在未將自己套概念套用番落去今次事件個命題度。
有人認為老黎

跟風買
你地一個approach係list晒啲case出黎,一個係given第一次event計第二次prob係乜咋嘛 計出黎咪又係一樣
根本無"人"中頭獎
仲信狗會
中左未?
即係我而家想擲兩次骰一樣
一個話要1 1, 2 2 ,3 3.... 6 6
咁咪(1/6) x (1/6) x 6 = 1/6
一個就話2次係independent, 第一次係x, 第2次抽返x都係1/6

唔洗嘈喇2個都有分
佢話兩次抽中橙同兩次抽中同樣生果一樣

一係等佢答覺得今次事件嘅機會係咪等於三獎機會
我老豆話呢期之前發夢夢見佢個妹,佢個妹叫佢買全部細number,最後佢好似中唔知3定4奬

唔知佢9up定咩
跑馬就話紅燈亮起截止投注可以拉馬做假
六合彩2115截 2130先開
個三個字咪就係避開你哋買嘅number賠少啲
或者自己人中返
好地地之前搞珠係跌落黎
依家吸上去
做假咁明顯
唔知你哋拗咩
不過不如分兩個case 計
case 1就已知上期number,計今期出返上期其中5個number
case 2就連續兩次抽中同樣5個number
same answer
造馬會
個個淨係放眼過去,無人展望未來?應該討論下期買咩?
其實一樣

買馬2串1,未跑贏個機率細d
中左1場,贏既機率咪大d
兩次同一面先一樣…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞