「已婚既人入」同老婆 知識水平唔相對 點樣一齊成世?

463 回覆
82 Like 2687 Dislike
好鍾意你6種原素理論
元素
屌你老母人類99%只由6種元素組成呢啲咁即刻搏咀既kam野都俾你諗到
條女受你溝都算係咁仲想嫌棄人
你都識講佢靚女 撚會同你呢啲柒頭結婚咩
咁唔啱睇真係唔駛一定一齊睇的,好似我netflix 開過兩套,我老公睇完一集都唔啱,咁佢有佢碌手機我有我睇囉,到過幾日我搵到套我知佢啱睇的就叫佢一齊追,剛剛睇完(Harina,墨劇,好搞笑)
不過一有英文就一定唔睇,你伴侶應該真係好靚女
睇YouTube個班所謂治療師 真係好大問題
遇到騙案只係時間問題
太似會好快冇新鮮感 互相包容同接受對方既不一樣

利申:已婚
扑得多都厭啦
咁你點解要開呢個post?
你間個男人 咪得囉
Kam到我都唔知講咩 我都理科仔但係先冇咁癲
樓主好似講到讀理科就冇文科思維同人文精神
個問題根本係另一半太蠢或太自我中心。

太蠢嘅人除左食玩訓之外對世界或者其他任何事物都無興趣,當有人提出一d要佢本身唔明,要花effort 理解嘅野,就會自動迴避問題,覺得做咩要花effort 理解。

太自我中心嘅人就只係會對自己感興趣同自己鍾意嘅野先會花effort,例如一個好鍾意迪士尼嘅女人,佢可以為左買到果d限量精品,一年去幾次迪士尼玩,去付出好多時間心力去研究點買最抵,買邊款點儲一套精品,化妝品手袋如此類推,但係當男朋友或老公鍾意marvel 高達就完全唔覺得要花錢去睇戲,買玩具。因為太自我中心完全唔覺得自己要配合下另一半,了解下另一半鍾意咩。

呢兩樣野唔係淨係講女人,男人都會有咁嘅可能,只係focus 興趣愛好唔同,麻煩Karen 唔好衝出黎咬我父權思維
同我阿媽一鳩樣
仲要係問埋曬啲濕鳩問題

狼人同ironmen唔係同一個人咩
點解條友中咗槍會自癒
點樣要用拳打交唔用魔法
一睇到呢句就知咩事 又kam又中二病
想睇下 已婚巴絲 有冇相同情況
點去相處成世
屌一撚樣 重點係明明條友都係理科,毫無邏輯,毫無常識,要先睇劇透再睇電影,然後都仲要唔撚明,要rewind好幾次
有冇諗過,其實kam嗰件係你
老實講 我覺得大部分讀理科既人同
唔講邏輯/冇條理既人講野 真係好易炆憎
我係理科男都覺得你kam 唔好話女人
睇完
樓主係傻鳩一名
你咁理性不如諗下人遲早都死,不如你早啲死
我係心入邊諗唔係講出口
明顯係過來人
無計架播
理科女人有幾多個﹖
個西岩入咪算
你接受唔到自己做既野係冇意義
同樓主一齊一定悶到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞