「已婚既人入」同老婆 知識水平唔相對 點樣一齊成世?

463 回覆
82 Like 2687 Dislike
唔好講到樓主係我地
佢明顯Kam 爆
扮有女
我老婆 無咩放上網 但都係狂影
本身思想唔夾 點解要結婚? 為結而結?
所以次次識親新女第一次食飯一定叫佢解釋一次相對論黎聽下先
搵個低學歷既咪得
樓主:廣義定狹義
講咗 definition 先
我覺得3觀都已經夠

人生觀世界觀價值觀差太遠先最大鑊....知識水平....有心了解對方嘅就算學唔專都會google 下同你搭下嗲....3觀靠google冇得拆...
你覺得唔夾就好難行落去
感建分
好難頂
指樓主你

佢講人既記憶
關人體用咩構成乜事
Kam撚到

好多人理科好叻但都可以好感性
唔係黑就白架
理性同感性都可以同時存在
識少少數理野唔等如知識水平較高
更何況樓主呢啲唔係理性
係極度自我中心
識少少以為自己好醒
第一次有post想見到你
樓主真文盲
見佢思維打晒kick然後話自己理性真係不其然火滾
仲死,蠢人累事多
咁你點睇咁無邏輯嘅自己
係既問題出現係期望值不匹配度
一開始就去錯左起跑線就算識飛都無用
作為伴侶最唔應該既就係改造對方來迎合自己,一係你就直接搵個同一想法既人。一係就自我修養
唔係人人都需要獲得別人認同。呢個世界有樣野叫做獨立
每個人都係一個個體
搵到共嗚位就得,例如有相同興趣,知識水平反而唔重要,重要嘅係價值觀.價值觀唔同先係最難一齊嘅,因為一定會鬧交.
你要同你思維模式一致嘅只有直男
算鳩數啦
讀理科唔代表要好似你咁on9
分手啦 介紹你女朋友比我

女仔有墨水有內涵好正
條女影相都得罪你

你條女都幾好野,頂得順你條kam撚
中二到仆街。。。。
感建分,搵個gay佬做sp得閒一齊解決下生理需求咪算囉

人類只係受到基因同激素控制驅動,又俾社會傳統觀念局限咗思維,產生咗性衝動同有生育繁殖嘅念頭,令你誤以為自己需要搵個女人拍拖結婚,你咁理性,點解當初會睇唔開走咗去同女人拍拖?

男人先係你真正嘅歸宿,男人俾到你理性同激情,自己有碌鳩先更加了解到你嘅身體結構,更加解決到你嘅性慾,大家知識水平又接近,最符合你要求
你兩個咪有共通點,冇同理心,大家都自我中心
樓主連Ca同P都講唔出,好打極有限
bone有好多Ca 同P
neural transmission 都會用到Ca
DNA有P
有幾難諗?
唔記得仲出嚟獻醜,又唔google,影衰晒理科人
你打從心底 睇唔起對方嘅野 關咩文理分別
讀過下書點會理解唔到文藝野 冇心去花時間睇下d入門野姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞