「已婚既人入」同老婆 知識水平唔相對 點樣一齊成世?

463 回覆
82 Like 2687 Dislike
儀式感係自己鍾意做咩就做咩先叫儀式感
跟住人地做開既野來做果啲真係叫儀式
兩樣野來
食飯餐具有規矩,出入場所衣著有要求
果啲叫禮儀或者人地既儀式
自已鍾意起身刷牙之前要照鏡先就叫儀式感
分返開先唔該
關知識咩事
唔夾就唔夾
起底假膠啦屌你老母刷存在感
可唔可以至少寫啱個 主義 呢隻字
Kam 撚到
佢話人就係靠依一點點既瑣碎記憶造成 所以無聊佢都想記錄低

我心入邊諗
「屌奶星 人類99%只由6種元素組成 氧、碳、氫、氮,重有兩樣唔記得」

你up乜鳩好型啊
其實佢女友識用XX主義解讀電影
但樓主科幻電影同科學都撈埋嚟講
點睇都係佢女友比佢有邏輯
所以樓主只係FF佢自己有理科思維
實際比佢睇唔起嘅文科人更唔了解科學
屌完就算啦
你唔識欣賞佢既可愛,似乎係你有問題多d
佢反而可能會欣賞你比佢既知識,或者可能係扮出黎,但起馬比你有個錯覺你叻過佢先
你係理性既 就唔會同感性既人解釋咁多啦
如果會因為觀點唔同而煩惱既咪代表你諗野唔夠理性囉
幫你做場法事破埋死獄囉 夠晒儀式感
話自己理性嘅女人大多數係用自己套邏輯諗嘢就當做理性
觀點與角度問題
正正係大家既唔同
先會去了解大家有興趣既野
重點係有無心進入對方既世界
唔岩未分囉,係度數臭人話人無聊有咩意思
你依啲似食古不化 思想單一多啲
屌你老味 ‘’人類99%由乜乜柒柒組成‘’,唔好話另一半,就算朋友都頂唔撚順啦咁嘅思維
Kam撚到
理性既男人一早㨂個事業型既女性
呢條友根本係度作文
樓主打咁大篇嘢又同人留言爭論,都係想話自己理科底諗嘢好有邏輯好撚聰明好叻仔,條女文科底戇撚鳩鳩無內涵

其實直接分手算啦,你都唔會識欣賞人,更加唔識同人相處,當初單單人哋靚就追人,依家又睇唔起人,你咪直接去溝個理科博士拍拖囉夠晒fit 喇
你嘅思維方向係KAM
召喚女權Karen
佢又Kam 又shallow
點會明
仲以為中三比人踢出校果隻咩知識水平唔相對

總結:Kam撚以為自己好高等好脫俗
上連登發表偉論,再睇下有冇人讚佢
唔係咁蠢
點會嫁比你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞