「已婚既人入」同老婆 知識水平唔相對 點樣一齊成世?

463 回覆
82 Like 2687 Dislike
無啦啦將文/理科對立咩事
唔關男女人事添啦
樓主既諗法同人類唔夾
一個人咁諗真係Kam

其實樓主唔洗拍拖
都係純粹生理上需要你繁殖後代先驅使你揾異性
如果可以揾個女人交配然後繁殖 完~
重要係能量治療“師”.....
唉,咁個人信仰嘅嘢,佢要信我冇辦法。
見你打啲嘢都知你難頂 麻煩你老婆唔好放你出嚟害人
100%理科人here
但我都鍾意影相紀錄生活
Kam 撚都拍到拖 樓主有冇帶女朋友去驗下個閪腦點解會揀中你條垃圾?
高分低能就唔係蠢啦,蠢係iq低,學歴已經係最好既iq衡量方法,唔通你咁醒都考得差過d蠢人?
我果個除左睇戲。

搵佢打機.....三國無雙都話打唔掂,會迷路
我都唔知有咩活動可以預埋佢
咁你咪好型
儀你老母個臭閪
試吓唔俾你影相放上網,睇你班臭閪仲儀唔撚儀吖嗱,真是仆你個街 🙏🙏🙏
同埋點解醒既人唔可以淨係食玩訓?
建議搞gay 探討真理係唔需要同另一半
樓豬條女至少所謂有文科底
夾唔夾都係主觀意願

不過事實上
大撚把女連嗰少少墨水都冇 都唔知個腦裝緊乜
係咪睇 命運石之門 睇上腦?
感建分,唔分就唔好嘈
唔啱嘴形未分
你都識講女朋友
死kam撚
師兄,你係唔鐘意你條女姐,無愛就自然無包容,睇佢忽忽都唔順眼架啦唔好演咁多內心戲,接受自己啦
咁咪分手囉
揀過個又靚又聰明又唔會影相嘅理科畢業女仔
睇下人地會唔會揀你
感建分
理科人就好似你咁kam咩
現實識啲理科教授
都係好似林超英真人咁撚搞笑又貼地
人文學科都吹到兩句
哲學又講到經
理科嘢就等有同行先會討論
衰啲講句
你個腦唔能夠同時裝到2個對立嘅思維
都係弱智嗰批嚟
到我~
臨,兵,鬥,者,皆,陣,列,在,前
人哋講記憶 你就諗物質 應該係你理解能力問題
你跳唔出自己框框 只用自己套邏輯睇個世界 將所有野好似數學咁簡化到最根本 但每樣野都可以有唔同切入點 帶出唔同見解
你以為你係用緊理科思維諗嘢,其實只係你唔想理解個世界同身邊人,用啲已經學咗嘅科學知識填滿你未知嘅所有

例如請問點解你要搵女朋友
溝女嘅快感係同你打飛機食朱古力打羽毛球一樣,係個腦度分泌咗啲化學物質出嚟;
點解你要想像有女朋友就會同佢結婚?
結婚只係一個冇意義嘅合約,你對佢好嘅話所有嘢都可以唔結婚就做齊,
根本就係你個人又悶又閪又自戀
覺得自己乜嘢都叻過人乜嘢都可以駁嘴
建議你孤獨終老算啦
Cringe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞