Samsung Fold / fip 討論區 (6)

697 回覆
3 Like 3 Dislike
要換fold 6先有 trade in bonus
想問fold4可以trade 幾多? 係唔係上官網睇?
直接去買fold 6 嗰頁撳trade in睇
好似4200
感謝上面兩位

之前電訊數碼問佢覆我2300
仲要睇有無花
我真係擺向床頭當相架都無咁嬲
但就算7200想換返512GB都要加多8K左右
5代去換呢口價不太吸引
拎呢8K買部FILP6會開心D
個畫框啲聲唔差
係個設計唔知想點咁
等佢出多啲優惠先囉。可能好快又會自動upgrade 512啦
買Fold 少用內Mon, 真係唔用好過用, 直接買S系方便好多, 又唔怕易壞摺mon呢樣野
呢個月內我想淘寶fold 5 既閃魔牌子水凝膜外mon貼, 居然斷晒貨, 懷疑唔少人趁fold 5大跌價入貨, 起碼fold 5摺上來冇左條大隙, 我都係係fold 5最近大跌價先入貨, 用來睇片睇書打機畫面大左爽好多
之前有嫁喎
有 啱啱上去睇
而加edu價係點,我都未整個acct。
fold5 收7200,加hsbc 10%,好似可一戰
256GB 13246
512GB 14166
1TB 16006
補5000,有少少吸引力
點解你會覺得係 HK$6,400 + HK$800
*選擇Trade-in 價格保證優惠將不可同時獲得額外Trade-in回贈優惠,詳情請參閱相關條款。
https://www.samsung.com/hk/trade-in/
係喎。收得皮
咁收皮啦Samsung,一年跌6000幾,iphone 1年跌4000都唔洗。
你叫fans點繼續支持你。。
認真,fold如有計劃每年換機俾4K,我實join. 用過fold返唔到轉頭用細mon了。一日至少開廿次內mon,大mon用就係爽。
有無巴打知Flip6影相開左外屏顯示
有得禁個心心出黎
有咩功能?
我放棄左
X2, 我fold 3 4 5都有用。
但成日要等佢跌價,最後都要年年補5千幾,好難搞。
8達通你點搞,我而加都仲未加張有名8達通入Samsung pay,怕轉會張卡無左
無記錯我開張新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞