Samsung Fold / fip 討論區 (6)

697 回覆
3 Like 3 Dislike

就算唔壞mon
用咗1-2年舊電倒水咁
有無圖
想買,希望行出啦
好似得中國 韓國有
其實我fold fans黎,用左3 4 5 3代,6代太無誠意無換。
呢部se叫做有d換機動力
咁多代有無咩壞?
想問9月用hsbc買機既巴打回贈到手未
如您符合資格獲享優惠及只透過合資格信用卡作合資格簽賬,我們會於 2025 年 2 月 28 日或之前將額外現金回贈自動誌入您於我們紀錄中累積合資格簽賬之簽賬淨額最高的合資格信用卡戶口內;
如您符合資格獲享優惠及只透過合資格扣賬卡作合資格簽賬,我們會於 2025 年 2 月28 日或之前將額外現金回贈自動誌入您的綜合理財戶口內;
如您符合資格獲享優惠及透過合資格信用卡及合資格扣賬卡作合資格簽賬,我們會於 2025 年 2 月 28 日或之前將額外現金回贈自動誌入您的綜合理財戶口內。
無,因為我年年換。
手頭上fold5 so call叫用左年零,但我過保前7月尾換左成個框+較位+內mon
但我打真軍,都試過跌機,不過office地唔會點大傷
韓國官網有了
八卦問下,你點同cs講
佢哋唔係check咗機先肯換咩
香港唔知跟唔跟
心系天下都唔跟,難啲
除非當 Thom Browne 噉入限量
出新半代,fold 6應該要減價啦
點解fold 韓版可以平咁多
10.6厚4400電取消屏下鏡頭
fold6內屏幕洗唔洗額外貼Mon貼?係咪跟機個張用爛得閒番原廠換就得?
我自己就再貼左張磨砂上去
但正常用就用跟機個張就得
一年內有花有起就拎去再貼過
好實用
236克重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞