[水魚巴買水貨丹] 巴塞隆拿球迷討論區 (224)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
同樣價錢就緊係古好過丹啦下

認同,起碼一個一直都有成績

一個買潛力 一個買現有實力 邊有得比

點會冇得比,講到古天奴唔會再有得進步落去咁,講潛力,古天奴應該仲高過丹

古係丹呢個年紀已經勁啦

丹宜家唔勁咩
我覺得佢啲扭波好爽下,幾鐘意佢

巴而家差頂級中場
其實古幾好 打住左翼 攻中位 跟小白學下野 睇下接唔接到小白班

點會冇得比,講到古天奴唔會再有得進步落去咁,講潛力,古天奴應該仲高過丹

古係丹呢個年紀已經勁啦

丹宜家唔勁咩

巴而家差頂級中場
其實古幾好 打住左翼 攻中位 跟小白學下野 睇下接唔接到小白班

古同小白打法都唔同
真正可以接小白班
有兩個 一個係isco 一個係b施華
兩個都冇可能買到

Alena 俾d時間 可以睇下 不過就算真係有成果都起碼等5年左右
真正可以接小白班
兩個都冇可能買到

On9 高層 一個青訓大佬 一個自己fans isco 本來完美接班
真正可以接小白班
兩個都冇可能買到

On9 高層 一個青訓大佬 一個自己fans isco 本來完美接班

買人唔識買 青訓唔識培養 高層除左洗黑錢真係冇野叻

古係丹呢個年紀已經勁啦

丹宜家唔勁咩

冇話佢唔勁,但20歲既古比佢更勁,同埋我只係講同一價錢肯定買古好過佢姐
真正可以接小白班
兩個都冇可能買到

買人唔識買 青訓唔識培養 高層除左洗黑錢真係冇野叻

羅素已經奶左野 睇下大雄幾時入埋去
Douglas and Arda Turan are refusing to leave Barça in the case where the salary offered is less than what they earn at Barça. [md]
呢排冇睇巴,屌老虎踢成點?如果好既仲追古做乜?

唔值得正選

勤力但技術真係未夠

如果係咁我覺得古黎未必係壞事,但我覺得佢都幾玻璃,擔心過到巴變到細佬咁
Douglas and Arda Turan are refusing to leave Barça in the case where the salary offered is less than what they earn at Barça. [md]

The players are not ruling out the idea of staying at the club without playing. [md]

Ernesto Valverde doesn't count on Arda and Douglas. [md]
究竟有幾多個人當年有睇thiago踢波

The players are not ruling out the idea of staying at the club without playing. [md]

Ernesto Valverde doesn't count on Arda and Douglas. [md]

早知拎毒撚去恆大同保保換好過
耐唔耐就有人笑高層賣走佢🤦🏻‍♂️

早知拎毒撚去恆大同保保換好過

屌 兩隻寄生蟲
如果古天奴黎,羅白會唔會走
但古天奴應該打左翼多,唔會影響羅白上陣時間掛

SO9
古天奴 美斯 丹比利
影帝 拉
小明 UTT 碧基 施美度

有場好印象深刻
11/12開季西超盃
出Thiago 正選
戲耍馬些路

SO9
古天奴 美斯 丹比利
影帝 拉
小明 UTT 碧基 蘿蔔

有場好印象深刻
11/12開季西超盃
出Thiago 正選
戲耍馬些路

哥帥真心大膽 熱身賽大佬踢得好
開季第一場對賤種都比佢正選

https://youtu.be/bJ1I89uim1E
就係呢場

有場好印象深刻
11/12開季西超盃
出Thiago 正選
戲耍馬些路

我對佢啲彈彈波有印象啲

SO9
古天奴 美斯 丹比利
影帝 拉
小明 UTT 碧基 蘿蔔

Roberto 換影 出番semedo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞