[水魚巴買水貨丹] 巴塞隆拿球迷討論區 (224)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
屌,160m買個古返黎,如果係咁不如慳返筆錢博一鋪等屌老虎打啦

222m落喺班賤種膠層手上預左冇好結果

好撚曬錢呀屌佢老味,原本有2.2億呢個咁大既優勢,搞到而家變到咁大既水魚

係今年2.2億真係nothing

其實當你比人搶走尼馬果刻起,你買人即使幾平都好都會比人感覺係水魚,根本點買都未必取代到尼馬既位置,依家只好期望古+丹>尼馬

仲差1個中場同1個中堅
如果買Seri,咁巴可以係4231同433咁輪流用
起碼中場有人控到波

Seri已經收皮唔洗諗

Seri好似一心一意以為娶到女神點知臨門一腳俾人飛

222m落喺班賤種膠層手上預左冇好結果

好撚曬錢呀屌佢老味,原本有2.2億呢個咁大既優勢,搞到而家變到咁大既水魚

係今年2.2億真係nothing

其實當你比人搶走尼馬果刻起,你買人即使幾平都好都會比人感覺係水魚,根本點買都未必取代到尼馬既位置,依家只好期望古+丹>尼馬

仲差1個中場同1個中堅
如果買Seri,咁巴可以係4231同433咁輪流用
起碼中場有人控到波

Seri已經收皮唔洗諗

Seri好似一心一意以為娶到女神點知臨門一腳俾人飛

毒撚比人玩
但講真巴好似冇搶過keita lemar 呢d 純粹係球迷想要
So9
古 messi 丹
加埋兩閘都係進攻 有d擔心防守
So9
古 messi 丹

逼搶,BTW從來都冇乜防守可言
So9
古 messi 丹

防守靠保 羅 影同中堅了
So9
古 messi 丹

影+保 雙防
但講真巴好似冇搶過keita lemar 呢d 純粹係球迷想要

今日傳過75m bid,又有傳買基達係plan b
Lemar就只係好初步,連價都冇
So9
古 messi 丹

鬥入波多就贏啦
So9
古 messi 丹

你當係4411會好d 丹比利似係中場多過前鋒
張伯倫原來先35m 買黎輪換都幾唔錯
So9
古 messi 丹

鬥入波多就贏啦

Kai post plz

傻嫁咩
英人得2個勁,kane同ali
So9
古 messi 丹

鬥入波多就贏啦

你開啦我冇電腦係身
______So9
__古 Messi dembele
____Bus rakitic
Alba utt pk semedo
_______ter

個陣容都幾期待既 係就係古太撚貴唔撚值
So9
古 messi 丹

影+保 雙防

So9
古 Messi 丹
保 影

保影 換 拉羅好d

傻嫁咩
英人得2個勁,kane同ali

點都好過屌老虎
So9
古 messi 丹

鬥入波多就贏啦

你開啦我冇電腦係身

So9
古 messi 丹

影+保 雙防

So9
古 Messi 丹
保 影

保影 換 拉羅好d

中場好多人

但大部分都唔夠級數
Marlon Santos' loan to Nice could lead to Vermaelen staying at Barcelona. [ESPN deportes]
Marlon Santos' loan to Nice could lead to Vermaelen staying at Barcelona. [ESPN deportes]

wtf
可能係勁啲
但傷多過踢有春用咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞