[水魚巴買水貨丹] 巴塞隆拿球迷討論區 (224)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
如果真係買唔到古天奴(不論你想唔想佢加盟),咁左翼應該由邊個出任正選好?

都應該要買人,Lemar比古天奴更適合

得番幾日時間,而且依家都冇再傳Lemar
如果真係買唔到古天奴(不論你想唔想佢加盟),咁左翼應該由邊個出任正選好?

拿玻里個恩薛尼,有傳過,呢個ok
迪馬就不了

另外再加多個Seri,再放走AG,毒撚同細佬
咁就perfect

迪馬就不了

咁就perfect

明明到手
來緊一兩年 一定要執或者加強
碧基 影帝 小白 so9 左翼
甚至小明個位
而班都老

有時真係揼春 對家個個陣未來四五年都好夠 人地針對性補強就得 巴總用緊4000萬買寶
甚至小明個位
而班都老

有時真係揼春 對家個個陣未來四五年都好夠 人地針對性補強就得 巴總用緊4000萬買寶

我,alena 夠唔夠膽比機會

迪馬就不了

咁就perfect

明明到手

成隊巴 一半nigga
甚至小明個位
而班都老

一定要比啦
甚至小明個位
而班都老

馬龍就算啦 ,佢應該係UTT後備會適合D
而Pk個位應該係Mina頂,可能1月份加盟
希望華美子頂到半季
甚至小明個位
而班都老

B隊好似有個左閘幾勁 不過以大雄做法
過一兩年應該賤賣

睇埋今年先
如果打得好可以放走Digne升cucu了
甚至小明個位
而班都老

馬龍就算啦 ,佢應該係UTT後備會適合D
而Pk個位應該係Mina頂,可能1月份加盟
希望華美子頂到半季

Mina有咩特別 冇留意

身體質素,高,大隻,快,跳得,死球極有威脅侵略性強
作為後防防高波非常適合

但仲未係歐洲賽事打過,適應需時。加上技術麻麻,外國網友叫佢black matheiu
https://youtu.be/_8ShK8hnBwo

哥倫比亞國腳,轉會費10m,好難水得去邊
屌老尾 依家巴咁撚頹 好心就決絕啲趕撚晒班垃圾走啦
鎖locker 踢去b隊練波 咩都做啲啦 成日容忍班垃圾做乜鳩 好撚憎道拉格斯同毒撚

同意 連球員都當巴水魚 但無可否記巴高層好撚on9
其實我唔想轉晒踢法
巴就係踢傳控想吸引人睇
就連青訓都係咁訓練 呢啲係傳統

巴塞從來無轉過踢法
係從來無
就算安蛇都係以控球為主

個問題係
控唔到

唔係隊隊都老奉縮後俾你控
其實我唔想轉晒踢法
巴就係踢傳控想吸引人睇

巴塞從來無轉過踢法
係從來無
就算安蛇都係以控球為主

個問題係
控唔到

安狗試過加左d 反擊元素 三冠個年 但之後都見唔返
其實我唔想轉晒踢法
巴就係踢傳控想吸引人睇

巴塞從來無轉過踢法
係從來無
就算安蛇都係以控球為主

個問題係
控唔到

唔關事 而家重點係要換過條中場
新中場組合唔洗好似沙維小白咁撚癲
最基本有返d配合 hold波 傳到波比前面 咁就ok
反唔反擊 鳩唔鳩猜都好 條中場一定唔可以再比人打爆先
其實我唔想轉晒踢法
巴就係踢傳控想吸引人睇

巴塞從來無轉過踢法
係從來無
就算安蛇都係以控球為主

個問題係
控唔到

唔關事 而家重點係要換過條中場
新中場組合唔洗好似沙維小白咁撚癲
最基本有返d配合 hold波 傳到波比前面 咁就ok
反唔反擊 鳩唔鳩猜都好 條中場一定唔可以再比人打爆先

至少唔係條0防守力中場 係今年冇再買中場情況 roberto 加拉 做雙防中 或者 推roberto上左翼 busi加拉 加強活力
拉仔其實專注防守同遠射算啦 打組織推進佢唔多掂 幫dembele semedo執屎好過
老西
隔離失分
咪燈please
卡斯米路咪同我地影帝一樣,米路d戲好屎
老西今季番生
防反又快又準
干度今場踢得幾好 點解唔係買佢
保....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞