[水魚巴買水貨丹] 巴塞隆拿球迷討論區 (224)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
我大概知4:2係一班傻鳩集體炒車
但有冇人可以話我知點解會有人去跟?

你咪答左

你咪答左

我既意思係
呢班傻鳩得到d咩information,所以走去跟

你咪答左

我既意思係

第一場條友出左洛辛堡3:2中左29倍
俾人吹捧

你咪答左

我既意思係

第一場條友出左洛辛堡3:2中左29倍
俾人吹捧

班傻鳩真係死撚晒去算鳩數喇

你咪答左

我既意思係

有條友tip中過29倍波強 俾人當神甘拜
之後再出po話會4:2 咪成班以為100%
又比華dee --66咁贏波🤦🏻‍♂️

中場又拉返開左右兩邊🤦🏻‍♂️
In hall o now
打成點?
施美度今場點解無得出
Messi vs Alavés
9 shots, 6 on target
2 goals
57 passes, 88% complete
3 chances created
12 dribbles, 7 successful
1 woodwork, 1 penalty miss.

美斯今場狀態已經麻麻 但依然係全隊唯一一個有入球能力嘅人

幾耐無見過messi要一場射咁多腳
Paco 同 Dso 換出嚟反而多咗小組
老虎同維度除咗快都無咩建機,最憋點喺波都控唔掂 傳又麻麻哋
Paco 同 Dso 換出嚟反而多咗小組
老虎同維度除咗快都無咩建,最憋點喺波都控唔掂 傳又麻麻哋
https://youtu.be/v4VXC0uHmKE
咁快有球王J片

J死🤤🤤無論咩角度都咁型咁好波🤤
唔返工都是weak
各位

當唔當你爆閘好?
https://youtu.be/v4VXC0uHmKE
咁快有球王J片

身寸囗左
牙寶好勁
‼️ Liverpool have finally opened the door to negotiate for Coutinho, Reports from England. [@Radioestadio] #FCBlive
Andre Gomes could Leave to Juve, Juve offers €30m. Barça wants €40m. (Juve are interested in Nzonzi). [@Alfremartinezz] #FCBlive
Andre Gomes could Leave to Juve, Juve offers €30m. Barça wants €40m. (Juve are interested in Nzonzi). [@Alfremartinezz] #FCBlive

Onda Cero:
If André Gomes leaves, Barcelona would then target Dani Parejo to replace him.
Barça are currently in talks with PSG for Di María. Estimated fee is €45 million. [sky sports]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞