[水魚巴買水貨丹] 巴塞隆拿球迷討論區 (224)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
法國法國隊啲人好多都一億先生
仲有個正前神鋒值9億
古天樂來到既機會大唔大其實
其實安歷基上季都叫開發左細佬,對PSG個場細佬都好大功勞。
明顯細佬D無球跑入攝對巴塞好有用。希望華DEE睇到

安狗最好係打起羅白
點解咁想古天奴黎?
呢排冇睇巴,屌老虎踢成點?如果好既仲追古做乜?
點解咁想古天奴黎?

可能大球場睇過佢真人 真係幾勁

唔值得正選

唔值得正選

勤力但技術真係未夠
Liverpool agree €148M deal with FC Barcelona for Philippe Coutinho. #FCBlive (EuroSport)

WTF?
Liverpool agree €148M deal with FC Barcelona for Philippe Coutinho. #FCBlive (EuroSport)

WTF?

咩source 黎
同樣價錢就緊係古好過丹啦下
係辛度身上睇到好大發展空間

辛度廢D定PACO廢D

認同,起碼一個一直都有成績

一個買潛力 一個買現有實力 邊有得比

辛度廢D定PACO廢D

而家辛度係到都會同paco一樣廢

辛度廢D定PACO廢D

辛度會入波
paco會有靚助攻for美斯

辛度廢D定PACO廢D

paco有罰球,辛度明顯睇得出佢會不停走動同人配合,但啲人都剩係比波朗尼,paco我就全場唔知佢做緊啲咩

點會冇得比,講到古天奴唔會再有得進步落去咁,講潛力,古天奴應該仲高過丹

辛度廢D定PACO廢D

paco有罰球,辛度明顯睇得出佢會不停走動同人配合,但啲人都剩係比波朗尼,paco我就全場唔知佢做緊啲咩

睇緊轟,辛度上半場無腳好波,連波都控唔到

點會冇得比,講到古天奴唔會再有得進步落去咁,講潛力,古天奴應該仲高過丹

古係丹呢個年紀已經勁啦

辛度廢D定PACO廢D

都有幾外靚走位,不過都仲有排佢學,學到朗尼7成技術都夠佢玩

辛度廢D定PACO廢D

佢有幾可掂波 比轟屌足半場

古係丹呢個年紀已經勁啦

丹宜家唔勁咩
我覺得佢啲扭波好爽下,幾鐘意佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞