[水魚巴買水貨丹] 巴塞隆拿球迷討論區 (224)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
剩番3日
到底仲可以有d咩發生
巴真係咁多錢咩 105m dem 買古天樂 仲有剩買Seri咩

點解覺得仲會買seri
剩番3日
到底仲可以有d咩發生

NOTHING
玩完了
巴真係咁多錢咩 105m dem 買古天樂 仲有剩買Seri咩

應該係買唔到古天奴就會買seri

但就係唔買seri 吹咩
Barça will make a new offer of €40m euros for Nice midfielder Jean Michaël Seri. [le10sport]
可信
Seri: "Nice did not respect the agreement I had with Barça." [md]
Seri: "Nice did not respect the agreement I had with Barça." [md]

MD真係保皇黨來
吾皇竟然贏唔到波
吾皇竟然贏唔到波

Thanks to bincma
吾皇竟然贏唔到波

bincma唔識入波唔係新聞
但係吾皇要靠阿斯辛奧先勉強和到又係咩玩法
吾皇竟然贏唔到波

唔好講笑 阿辛斯奧d遠射好撚癲
仲有三日,
一日古,一日segi, 一日inigo, 搞掂
仲有三日,
一日簡,一日柏, 一日迪, 搞掂
吾皇竟然贏唔到波

呢個真
btw,93min個陣冇判12m,吾皇算係執返身彩
吾皇竟然贏唔到波

呢個真

你話疤狗靠paco就話姐 阿辛斯奧皇馬新一代當家喎
Between 華西打狗特別勁 上季又係然過賤種
吾皇竟然贏唔到波

呢個真

疤撚有未來,慳d喇
吾皇竟然贏唔到波

呢個真

疤撚有未來,慳d喇

你講咩牙
前有 DiuTiger Paco ArdaTuran
中場 Paulinho AndreGomes
後有 華美撚
起碼橫掃十年
吾皇竟然贏唔到波

呢個真

疤撚有未來,慳d喇

你講咩牙
前有 DiuTiger Paco ArdaTuran
中場 Paulinho AndreGomes
後有 華美撚
起碼橫掃十年

個陣明明應該係咁
d.tiger---paco---av
-------毒撚---ag
------------保
煙--pk--華美子--lord
--------達(畀人讚mode)

包保年年輕鬆6冠
最衰係膠層亂賣人
家下molamola
呢2年再唔做好d買人準備
遲下就越來越難追對面蝗狗

其實皇馬成個梯隊架構都做得好
正常夠頂到2020年
黎緊只要做返針對性買人就ok
係牙朗個位冇人頂到

但巴呢家真係打死美斯一個
再咁搞落去 美斯一退役就真係不敢想像

沙維都無啦所以而家咪
宜家要諗嘅係無左美斯之後隊波應該點繼續行落去 一定要轉踢法 所以小白同影帝一定要清 甚至so9我都覺得可以清埋 始終佢退化得太快 即使唔清都要退落嚟打後備 我覺得要比華dee多d自由去搞隊波 而唔係死攬以前果種踢法 我唔知變會唔會得 但一成不變 唔肯去試就一定會收皮
點解賤種咁鍾意單打狗口長不出象牙
阿辛斯奧4.5m都唔肯比 屌你老母高層

我地要買Amigo不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞