[水魚巴買水貨丹] 巴塞隆拿球迷討論區 (224)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
160m買個未打過歐聯嘅人
160m買個未打過歐聯嘅人

英超>>>>>>>>>CL
Insider sources have exclusively confirmed that Coutinho is becoming a Barcelona player soon. [@Benayadachraf]

似樣喇,依條友好撚準。當日BEIN SPORT 第一間宣布丹加盟都係靠佢,佢連小白好返都係早一日知
丹比利 同鄉牙
Insider sources have exclusively confirmed that Coutinho is becoming a Barcelona player soon. [@Benayadachraf]

似樣喇,依條友好撚準。當日BEIN SPORT 第一間宣布丹加盟都係靠佢,佢連小白好返都係早一日知

唔通真係4231
基達冇勵了
基達冇左了
Bartomeu: "Dembele's transfer fee is €105M fixed, and €40M in variables - €20M for personal performance and €20M for team performance."

唔通真係4231

羅白會唔會走

唔通真係4231

羅白會唔會走

打4231羅白先fit

唔通真係4231

羅白會唔會走

打4231羅白先fit

同意
4231/4411
中場2個位我覺得拉+羅係最好
小白可以換左翼
保可能可以幫到手
反而影帝真係有啲雞肋
Fuck

Robert: "Seri is completely ruled out," #mercato
Dembélé: "How long did I wait for this dream? Since I was 8 years."#FCBlive
Dembélé: "How long did I wait for this dream? Since I was 8 years."#FCBlive

since i was 系列
基達冇左了

咁啫係代表CAN 應該唔續約走。巴塞執佢喇。好好用,頂拉仔
160m買古同比錢利增強實力有咩分別
佢地攞筆錢買lemar+keita仲可能加埋vvd咪仲撚勁

水魚價
弱撚智,160m買Lemar, Seri, 仲有40m可以袋

水魚價

古真係無可能160m
同級利馬人地利都係比70m
我地大佢廿個搶利馬返黎仲好喇

水魚價

古真係無可能160m

巴高層係on9嫁

水魚價

古真係無可能160m

巴高層係on9嫁

利就復興 我地今次衰左真係沈到2046
基達冇左了

咁啫係代表CAN 應該唔續約走。巴塞執佢喇。好好用,頂拉仔

can4不像
買古冇問題,但係咪要去到160m,真係好有疑問

160m 我捐比unicef 冇咁嬲

古release clause 起碼要set 600m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞