[水魚巴買水貨丹] 巴塞隆拿球迷討論區 (224)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
Gerard Gumbau made his debut in La Liga (Espanyol-Zaragoza, from 86. minute).

我保都係差唔多時間出場
唔通其他球隊又有影帝呢類球員先識攻咩,重建就緊係用全新ge踢法架啦

唔用影帝冇問題,但要先換走前面2個先
而家差識打陣地肯配合既左翼 同埋影帝個位 而一兩年一定要有人
始終過多一兩年點都要換埋so9 到時積埋總煩 唔該高層醒水或者落台

美斯過人上腳已經少左好多。要佢無咁辛苦更應該換d做到牽引作用既球員(丹比利)。等佢唔洗下下自己去。影帝依d企係到同佢one two唔見得好幫到佢

One two比過人更加慳力啦
如果有多d人扯空位當然更好

慳力得幾多,咪又係一個美斯去哂。根本要保護就唔好再諗夢三點踢。依家個美斯都唔係當年個美斯喇

現在買人應該睇可唔可以同美斯配合,而唔係好似上年咁MN唔過電

上年係N自己拎住個波想造波,但又冇視野+經驗

唔係冇視野,而係唔啱踢法

點樣唔啱法

睇丹d utube片 其實都冇點打過陣地

所以今年轉踢法就一定。
我個人認為依家踢4231係華DEE想加強番逼搶同反擊既元素,
證據係4231同保連奴想加強中場保護性同硬度,
買丹比利同屌老虎,呢兩件都係踢開反擊。
但由於上場對貝迪斯未齊腳,我只係見到逼搶出現,攻起上黎一D FORM都睇唔到,所以都仲好擔心
唔通其他球隊又有影帝呢類球員先識攻咩,重建就緊係用全新ge踢法架啦

唔用影帝冇問題,但要先換走前面2個先

Roberto box to box 綠葉型 可以接受既
但其實有咩人選頂影帝
4231都可以打傳控
陣式係死,人腳同分工先係重點
你睇下上場4231打貝迪斯一樣係傳控
4231 長遠來講 都係影帝 同 roberto/拉
輪唔到paulinho
輪唔到paulinho

所以我都唔明點解買......跟住借走森柏

慳力得幾多,咪又係一個美斯去哂。根本要保護就唔好再諗夢三點踢。依家個美斯都唔係當年個美斯喇

現在買人應該睇可唔可以同美斯配合,而唔係好似上年咁MN唔過電

點樣唔啱法

所以今年轉踢法就一定。
我個人認為依家踢4231係華DEE想加強番逼搶同反擊既元素,
但由於上場對貝迪斯未齊腳,我只係見到逼搶出現,攻起上黎一D FORM都睇唔到,所以都仲好擔心

先睇下買唔買到左翼同一個中場先,想今年有作為就一定要買到一個一線左翼同一個技術型中場

至於保連奴,佢最勁係後上插入,而唔係防守囉
4231都可以打傳控

認同
個場得個陣式係4231
踢出黎個位置同打法完全唔係一般4231踢法
但真係俾返個有級數左翼來 屌老虎配合同扭波都唔掂
其實要pedro而類打左翼都可以接受

點樣唔啱法

所以今年轉踢法就一定。

先睇下買唔買到左翼同一個中場先,想今年有作為就一定要買到一個一線左翼同一個技術型中場

至於保連奴,佢最勁係後上插入,而唔係防守囉

保保出黎幾分鐘入左兩三次禁區等波
輪唔到paulinho

洗黑錢既野
輪唔到paulinho

洗黑錢既野

保連奴嗰種踢法我地的確需要,但係咪真係要佢就有保留

如果真係買唔到左翼 就細佬或者roberto頂一年啦 roberto 點都配合 傳控好過vidal 屌老虎個堆
屌你老母高層 買堆垃圾

如果真係買唔到左翼 就細佬或者roberto頂一年啦 roberto 點都配合 傳控好過vidal 屌老虎個堆
屌你老母高層 買堆垃圾

推小明上去打左翼啦,迪尼打閘
輪唔到paulinho

洗黑錢既野

保連奴嗰種踢法我地的確需要,但係咪真係要佢就有保留

都唔係去中超執嫁 英超大把而類
4231都可以打傳控

認同
個場得個陣式係4231

我對於4231嘅睇法係

比起上季進攻左傾,今季多左一條邊
右邊有丹同Semedo係到,右中場出羅白拉,甚至AG都冇咩問題

左路建議買個勤力,肯回防,有腳法嘅人,除左有突破,最緊要幫小明執屎

左右2條路打得起,咁對付迫搶會比上季好

屌你老母高層 買堆垃圾

推小明上去打左翼啦,迪尼打閘

小明最勁係overlap同傳中
佢最適合夾一個勁左翼幫佢引哂班防守球員,再由美斯斬過去。叫佢打左翼=災難
4231都可以打傳控

認同
個場得個陣式係4231

我對於4231嘅睇法係

右邊有丹同Semedo係到,右中場出羅白拉,甚至AG都冇咩問題

左路建議買個勤力,肯回防,有腳法嘅人,除左有突破,最緊要幫小明執屎

Ag 有保留 其他都認同 左翼真係要肯回防同快 守可以變返4411 由美斯 so9係前面hehe
Gerard Gumbau made his debut in La Liga (Espanyol-Zaragoza, from 86. minute).

我保都係差唔多時間出場

甘包
如果真係買唔到古天奴(不論你想唔想佢加盟),咁左翼應該由邊個出任正選好?
4231都可以打傳控

認同
個場得個陣式係4231

我對於4231嘅睇法係

Ag 有保留 其他都認同 左翼真係要肯回防同快 守可以變返4411 由美斯 so9係前面hehe

丹比利你當佢係中場會好啲,佢係多仔都係勤力回防嗰類人

仲有你講得啱,左右兩翼可以墜後去組織同拎波,減少美斯番後拎波次數
如果真係買唔到古天奴(不論你想唔想佢加盟),咁左翼應該由邊個出任正選好?

都應該要買人,Lemar比古天奴更適合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞