[水魚巴買水貨丹] 巴塞隆拿球迷討論區 (224)

1001 回覆
11 Like 10 Dislike
AV打翼定閘 羅白都俾佢更好
保連奴逆天登場力助巴塞完封對手
4:2

仲有五分鐘牙
4:2

仲有五分鐘牙

5分鐘4球
濕濕碎喇
https://youtu.be/v4VXC0uHmKE
咁快有球王J片

唔係保 巴已經俾人cup3:2啦😂

唔係保 巴已經俾人cup4:2啦😂
https://youtu.be/v4VXC0uHmKE
咁快有球王J片

j左
SQUAWKA:
Lionel Messi is the second player (after Gerd Muller) in the history of Europe's top 5 leagues to score 350+ goals for one club.
曼4:2未?
Between甘刀國大到😘
保巴塞生涯記錄:
勝率100%
作客勝率100%
零失球
零犯規
零黃牌
零紅牌

絕對係巴塞史上第一legend

屌 咩美斯叫乜球王 連咁都做唔到
連先係巴塞史上第一
下場終於有小丹丹睇下

你同影帝兩個改名改到
Messi vs Alavés
9 shots, 6 on target
2 goals
57 passes, 88% complete
3 chances created
12 dribbles, 7 successful
1 woodwork, 1 penalty miss.

你同影帝兩個改名改到

見到busi即是me

你同影帝兩個改名改到

Me第一次改名炸喎
2 goals

美斯今場狀態已經麻麻 但依然係全隊唯一一個有入球能力嘅人
4:2笑死

你同影帝兩個改名改到

見到busi即是me

You辣殺Busi
2 goals

美斯今場狀態已經麻麻 但依然係全隊唯一一個有入球能力嘅人

4:2笑死

Allin左5皮
好想呢班跟左4:2既快D跳
咁撚蠢唔死有咩用
等睇 dembele semedo 右路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞