[FSG連同股東死全家 ] 利物浦完季暨季前討論區 16

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
謝拉特係上季走左啦
愛蛇上季接手排第7
今季前四 仲講緊謝4 講陣容深度
同埋事實係佢地班主仲好
你唔好扭曲我意思啦 我冇講過全部都唔簽人
係強隊run得好嘅會愈嚟愈多青訓上
減少非不必要買人 你望吓蝗狗曼城呢d點run啦
你搬維拉出嚟更加on9 兩隊波根本處於唔同status
謝蛇之亂完左好耐
人地上季排第7呀芬威仔
咁同鏝城比呢
板凳深度唔夠加啲人老化
呢個轉會窗手腳慢抵屌就係咁簡單
Slot都話要簽人
唔知佢識唔識波
仲同利之前一樣
高普嚟第一季第8 之後前四
佢哋大興土木係因此佢哋個squad仲build緊
同埋佢哋青訓devlopment同我哋比差好遠
皇狗土耳其仔都係20m簽返黎
Fsg捨得咩
Bellingham 115m 好意思同人比
Kellyman 卓古美卡 賣去候城隻翼
人地啲青訓全部賣到錢加唔差嫁
你識唔識?睇你條食屎狗都唔識呢啲人
好似仲想要埋Felix
個牌面真係砌到幾勁
唔講乜 人地老闆野心大過fsg應該冇人駁掛
唔洗數乜
維拉班主有野心過fsg 一句到尾同唔同意
Arne Slot says this team is good enough to complete their ambitions even without transfers. But he does say it would be a surprise if there are no additions in the next month.

點睇你又柒咗
But he does say it would be a surprise if there are no additions in the next month.

算唔算講佢想要人
你打工會當面屌你老闆老母?
利青訓方針係直上一隊
唔得出先去賣 你出唔出到昆沙 bradley jones 義律質素先
未計你VDB 卡華路
你蹹幾條人名出嚟叫論點?
上季第7點樣謝四之亂
人地上季龍骨都砌好
今季係賣左啲人但收購好正路手腳快
喔 又唔敢得罪FSG
姐係字你嬴公我輸 你鍾意啦
係呀係呀 第7叫砌好咗呀
咁利第8都叫砌好咗啦
Vdb踢唔起你食屎?
講英冠維拉啲翼都係賣去英冠數據好靚仔喎
Fsg手腳慢過人地 野心細過人地就係咁簡單
佢踢唔踢得起我唔知
但VDB德甲個數據proven個你講炸維拉青訓
你講d論點可唔可以好少少
玩得唔開心
維拉本身中游排第7都叫亂
雖然支出仲有野心過某隊big6
傻鳩錄音機式回覆
一唔夠人講就FSG手腳慢 FSG垃圾
你屌FSG我會痛咩傻鳩
玩乜啫 你係撐fsg股東過街老鼠黎
乜撚野新鮮蘿蔔皮
你認自己撐亨狗撐0收購咪睇下有冇人同你傾波
過街老鼠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞